Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001
Ja jestem calkowicie za  Drugiego takiego teamu jak nasz nie ma i nie bylo na Furorze. Pionki Vision probowaly vt ode mnie wyciagnac  Ale takiego wała! 
Najlepszy byl 81+ lvl z Ekipy Misia "ja za 2 dni odchodze z Ekipy i ide do was, to daj vt" HA... HA...HA!! Pokazalismy ze przy odpowiedniej mobilizacji sil jestesmy zdolni ubic nawet Zwidka.A tak nawiasem mowiac to duzo nie brakowalo bo 1 hit.Zreszta Senzel i tak poszedl spac a to jeden pies  Vision takie kozaki? Nie taki diabel straszny jak go maluja  A mysleli ze nikt im nic nie moze zrobic.A nasz team przeciez niebyl super hiper jak chary Azordona z Kazordon  Ja w 100 procentach odegralem sie na Imargamie za hunta ktorego otrzymalem za free.Mozna powiedziec ze to on "zabil" Antosa, Senzela i innych.PA nie zawsze poplaca  pozdrawiam kumpli z Kuass Sqad good job guys! Honour and Loyality.
|
Ty tak na poważnie te bzdury piszesz ? Boże z twoich postów naprawdę można stwierdzić że wierzysz w to... omfg... człowieku pisząc że zabiliście PRAWIE zwidka, ja kiedyś prawie spaawa na duelu zabiłem ale to było prawie bo był czerwony ale jeszcze jeden hit i by spał a ty tu mówisz o śmierci zwidka, człowieku wiesz że on był na stone skinach ? Nie ? Aha... A wiesz że wiedział zwidek że tam macie trapa gotowego? Nie? Aha.. A nie zdziwiło cię ze po 5 sekudach od zaatakowania zwidka byliście już orani? Wierz mi że te twoje pleby sprzedały tą akcję a wy poszliście spać. A teraz HAIL FREEEDOM HAIL REVOLUTIA!!!!!!!!!!!!!!!