Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2010, 17:48   #1
Neverum
Użytkownik Forum

Neverum's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2009

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Olympa
Domyślny Tibia czy warto grać?

Witam w Tibie nie grałem od dłuższego czasu i w związku z tym mam kilka pytań odnośnie tego jak wygląda ta gra obecnie.

1.Czy panuje dalej moda na dzieci z podstawówki grające w Tibie?

2. Słyszałem że zmieniono system wojen, czy wniosło to coś lepszego na światy PVP ( mniej PK, PA, Pay or Die itp.)

3.Wszystkie największe nOOby nadal graja na NON-PVP?

4. Czy opłaca się zaczynać gre od totalnego 0 (jeżeli tak to na jakim serwerze)?

5. Ciągle każdy każdemu wilkiem? Czy może nastało jakieś oświecenie i wszyscy sobie nawzajem pomagają?

6. Dalej większość na botach biega?

7. Może ktoś by chciał pograc od 0?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Ps. Jeżeli masz zamiar wyzywać mnie od debila lub krytykować to co napisałem lepiej zachowaj to dla Siebie lub napisz mi PW.
bylem dzisiaj u kolegi i mi pokazal jak wchodzic do czyis mieszkan. wpisywal jakis kod i go przenosilo przez sciany i mugl innym zabierac rzeczy. z tutoriala dowiedzialem sie ze na glownym kontynencie mozna miec swoje mieszkanie wiec jak przejde wsype rookgaard chcialbym tez tak umiec.
no i jak mozna zdobyc te rozne ulepszone stroiki a glownie zalezy mi na tej pelerynce co ma kolega. on mi powiedzial zebym sie sam dowiedzial jak jom zdobyc wienc pomozcie prosze
Neverum jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.