1. Ta moda nigdy nie zniknie, ale czemu ma to Tobie przeszkadzać?
2. Napewno na non-pvp nie można blokać(przynajmniej na większości), ob można przenikać przez ludzi, co do pk i pay or die... nic się nie zmieniło, ale nie ma bana za pk tylko black skull
3. Gram na non-pvp nie uważam się za nooba choć oczywiście te światy obfitują w noobów i newbiów.
4. Zaczynaj gdzie chcesz, zaczynając od totalnego 0 zacznij na jednym z nowych światów.
5. Bóg się nie objawił, każac nam być miłymi dla siebie, ale moim zdaniem ludzie są normalniejsci niż kiedyś. P.S. Mogę to udowodnić jeżeli bedziesz zaczynał na Magerze(niedawno powstały non-pvp), jakieś item czy wskazówki odnośnie update i zmian.
6. Botów o wiele mniej, dzięki magicznej maszynce cip softu ale ni znikną nigdy.
7. Ja gram od 0 na Magerze, nie zdązyłem wiele zdobyć bo ledwo 17 lvl.
Dałeś takie pytania, że nie można było odpowiedzieć jednoznacznie i pewnie, tu można conajwyżej wyrazić swoją opinie.
Jak zaczniesz grać na magerze, moje postacie to:
Haruhiroo i Hyokari
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu.
Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!!
|