Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2010, 19:20   #17047
spowalniacz
Użytkownik Forum

spowalniacz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer Pokaż post
Widzę ,że spowalniacz się udziela ,niemal niezauważalnie ,ale praca w biedronce za grę w tibie i ubicie Senzela/Warriora Antosia,to dało mi kompletnego owneda xDD
Nie mówiąc już o matce boskiej katrilowskiej <hahaha>!!!
Co do tematu ,to myślę ,że prawda leży pośrodku. Furor Seba ma rację ,śtanowią jakieś zagrożenie ,ale nie znów takie małe jak jakiś pionek napisał.
Logiczne jest ,że przy tworzeniu gildii z ludzi hunted ,któryś odzyska dawny "unhunt" i palnie w przypływie altruizmu ,co się dzieje.

Niestety sytuacja na furorze jest dokładnie taka ,jak ją opisał MarianKalina.
Nikt się z nikim nie liczy, każdy tylko dba ,aby jego boty śmigały i zarabiały ,zupełnie zapominając o tym ,że tibia jest tylko grą ,która służy do tego ,aby się zrelaksować ,tudzież pobawić/odpocząć.
Ja osobiście podziwiam Azora ,który zadowala się tym co ma ,co jednocześnie łamie zasadę ,którą wyznaje większość naszego społeczeństwa ,mianowicie "daj mu palec ,a weźmie całą rękę".

Boli mnie również to ,że tutaj piszecie w większości na poziomie (poza paroma noname'ami), a w tibii już tak ładnie nie ma ,bo wg mnie twierdzicie ,że tam macie do czynienia z idiotami ,a tu jednak są ludzie na poziomie.

Piję to tego ,że patrzycie na level danego gracza ,zamiast uprzednio z nim pogadać po ludzku. Oczywiście są też wyjątki od tej reguły np Has'ek ,czy nasz kochany Rafał.

Wracając do akcji z Flugelem ,to jest moja ulubiona akcja ,bo mimo iż w Polsce panuje mit o Niemcach nazistach i raczej tak się ich woli postrzegać, tak tylko on mi pomógł ,co przypłacił huntem i zgonem.
Nawiązując do przyszłości Furory ,to rysuje się ona chujowo ,że się tak wyrażę. Będzie to serv botterów ,którzy chcąc iść w ślady Smerfa zniszczą mu branżę ! A jednocześnie server ,na który wbije kilku typa ,którzy będą logować z nudów i będzie to rzadkie logowanie ,ale będzie ono tak jak WWO ,będzie z tego przekaz odpowiedni. Skończy się bocenie i zacznie płacz ,bo bot niestety za was się pvp nie nauczy ,a takiego 300 Jołena się składa (bez urazy) jak szmatę.
Tyle ode mnie na dziś ,dziękuję za wysłuchanie mojego skromnego zdania i byłoby miło ,gdybyście sobie to wzięli do serca.
Au revoir!
Dzienkuje ci pszyjacielu za szczerom wypowiedz! Chociaz jeden siom mnie tu lubi bo reszta mnie wyzywa od debili i ólomuw a to nie prawda, poprostu jak sybko pisze to nie mysle o ortach ale tak ma kaszdy tibijczyk ktury ma pvp.

Furora to serwer stracony i niedlugo zwidek i katrila padnom od naszej mega ekipy a fraga zdobeddzie edgard myszolow i furora seba, ziomy ktore razem uciekaja z kosciola!!!

--- spowalniacz dodał 5 minut i 50 sekund później ---

veltaxio urzywal bota jako pierfszy

a tu dowud

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=226567

Ostatnio edytowany przez spowalniacz - 25-01-2010 o 19:20. Powód: Automerged Doublepost
spowalniacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem