Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2010, 00:44   #139
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero Pokaż post
Najlepiej wydrukuj sobie plan, który wybierzesz i trzymaj go w widocznym miejscu, naprawdę bardzo pomoże na lenistwo.

moja motywacja na lenistwo jest puszka kreatyny obok monitora. Od jutra zaczynam brać , nie mam cierpliwości do suchego ;D ale ja juz tak mam , ze jak cos robic to na maxa , dlatego w tibi kupowałem pacc , jak pilem to odrazu winiacze i wynalazki a tu odrazu zaczynam cos brac , ale tylko odzywy , nie bede zadnych ostrych bral bo szkoda pracy bedzie jak pospada.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arfyd Pokaż post
Możesz jeszcze spróbować, robić brzuszki (skrętne i zwykłe) w taki sposób, żebyś miał kąt prosty pomiędzy "dwójką", a łydką. Najlepiej robi się to na drabinkach, no ale w domu nie bardzo ma się dostęp do drabinek.
proste i skrete robię normalnie narazie , później jakieś obciążenie może dodam

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eipiq Pokaż post
Rób sobie co miesiąc. Minuta zabawy, a potem jest więcej do porównywania.

Co do A6W to osobiście złego słowa nie mogę powiedzieć. Według mnie bardzo dobrze buduje mięśnie brzucha.
bede robil PO kazdej odzywce ;D jak sie doprowadze do normalnosci to wstawie na forum foty ;D posmiejecie sie z obecneg o wygladu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 26-01-2010 o 00:47.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem