Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sequenzo
No można poznać Ciekawych Ludzi, ale to rzadkość jest.. Rozumiem z ludźmi 150+ lvl, bo z takimi 30+ to nie ma co, bo mówią czego to Oni nie Mają, a później wychodzi dupa  ... co do Języka, to Gimnazjum Kończyłem z 4 na Koniec Roku z Angielskiego, a w Liceum z 5   .. Podszkolić się można, bo wiadomo, że wszystkich słówek nie nauczysz się na lekcjach..
|
chwali sie ze miales piatke w liceum, gratuluje (tylko w jednej bedziesz mial 5 a w drugiej umiac to samo 3)
Powiem Ci ze to co ja mam na angielskim rozszerzonym w 3 klasie, pokazalem gosciowi na studiach ktory ma angielski i 3/4 slowek i powiedzeń nie znał i to nie jest jeden przypadek bo dawalismy material paru osobą ze studiow z ang. i tez nie wiedzieli/ nie znali 3/4. Bo poprostu maja jezyk ogolny a to co ja mam na roz.~ jest branzowy i tego napewno w Tibii sie nie nauczysz
Co do Poznawania ludzi w tibi to ok sa ludzie spoko ale sa ludzie ktorzy myslac o anonimowosci ci wciskaja kity kim to oni nie sa i ile lat nie maja, gosc mowi ze ma 18/19 lat albo i wiecej rozmawiasz z nim, i po paru zdaniach dochodzisz do wniosku ze rozmawia sie z nim jak z 14latkiem. Dziwne coO?
~zdr
--- euphory dodał 0 minut i 57 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bax
oO jakis jasnowidz czy jak? z kad wiesz czy mam czy nie mam??
Nieraz zdaza sie ze cos ciekawego poleci.
|
Własnie to jest najlepsze jak ktos wie lepiej od Ciebie co sie dzieje w twoim zyciu realnym etc.
~zdr