Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2010, 15:26   #17064
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Furora
Skille: dobre
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gionojad Pokaż post
Mam niestety wątpliwości czy ty byłbyś w stanie napisać posta po angielsku widząc jak ci idzie pisanie w ojczystym języku, tera pewnie opowiadasz ziomom w real że napisałeś posta i zdeletowali tego Lp brazola. Był debilem i wpadł trudno... człowieku ile ty masz lat, 15 ??? Czemu nie w szkole ? Spierdoliłeś ?

--- gionojad dodał 3 minut i 10 sekund później ---

Szary obywatel z thais aahahahahahhahahahaha ! Nobie śmierdzący uczyć się a nie w tibię grasz! A jaka jest różnica między ekscytujący a emocjonujący ziomku? Czy chodzi o to że bierzesz swoją maczugę w dłoń a potem...
Szukasz dziury w calym? Nie masz mnie jak pojechac to doczepiasz sie o pisownie i wyrazy.Nawet czytac dobrze nie umiesz bo ja bylem jednym z setek o ile nie tysiecy ktorzy pisali. Tyle na ten temat kimkolwiek jestes tym samym pokazujesz innym ze wyszedles na idiote.Nie tylko ja pisalem posta ale od groma osob. I nie denerwuj sie tak bo Ci zylka peknie Najlepsza metoda na noname co proboje Cie pojechac bo nie ma co robic to zignorowanie go. Myslisz ze bede gadal z ludzmi na takim poziomie jak Ty? Mylisz sie.Gram 5 lat w ta gre i widzialem mnostwo takich ja Ty.To jest nawet troche smieszne jak probojecie wszelkimi sposobami bronic swoich panow z Vision Prawda boli ale nie sadzilem ze niektorych na forum zabolala za bardzo a wiec gionojadzie, ja morfiny nie sprzedaje

Ostatnio edytowany przez Furor001 - 26-01-2010 o 15:35.
Furor001 jest offline   Odpowiedz z Cytatem