Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2010, 23:28   #16
Leeawe
Użytkownik Forum

Leeawe's Avatar

Data dołączenia: 22 11 2009
Lokacja: Ulesie =p

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: BeRyLja
Poziom: 45
Skille: za duże
Poziom mag.: 30
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bemo Pokaż post
po 1. w zimowe dni gdy nie masz co robic mozesz sie pouczyc, poczytac ksiazke, wyjsc na sanki, pojsc do kolegi, pomoc mamie w domu. oczywiscie nie musisz bo to jest twoja decyzja. lecz twoim "noobowaniem" pokazujesz brak swojej inteligencji, probojac na przekor wszystkim starac sie byc smiesznym. polecam przyjac kilka slow krytyki osob 'z zewnatrz' ktorzy obserwuja cala sytuacje i jednak pojac do tego swojego pustego dziecinnego rozumku, ze to nie jest smieszne. co do botowania - po co bocisz i sie gapisz w komputer? bot jest stworzony po to, zeby mogl robic wszystko to za ciebie, kiedy tobie sie nie chce, wychodzisz, spisz itd. botujac i patrzac sie ciagle w komputer marnujesz czas ktory moglbys poswiecic na mase innych pozyteczniejszych rzeczy.
po 2. dodaj sobie te filmy na strone forum.dzieci.pl czy tam jakies inne forum dla fagasow. jak nasze posty cie rozsmieszaja, to nie zasluzyles na to zeby grac na komputerze dluzej niz 1,5h dziennie i to pod nadzorem rodzicow. troche starego mario, nasza klasa i to wszystko na co bym ci pozwolil. po prostu nie dorosles

po 3 jebany dzieciaku przeoralbym ci kijem dupe jakbym cie zobaczyl potem bys to zjadl, wtedy moglbym miec chuja w oku.
Po 1. Napisałem "gdy nie ma co robić" -.- Mamie pomagam. Książki jebie na pysk (chyba,że ciekawa). Mieszkam w wiosce gdzie jest 30 mieszkańców =o A zabawa samemu to nie zabawa. =/ A mi się nie chce jechać busami do kumpli codziennie. Napisałem "Noobowanie" w cudzysłowie bo tak nazywa to większość ludzi. Dla mnie to zabawa. Przypominają mi się czasy kiedy zbierałem pk team na huntera <333.A i gram w Mario kiedy maszynka mi lata ;D
Po 2.forum.dzieci.pl? a to nie tu?:< A cie nie rozmieszają cięte riposty naszych zajebistych użytkowników? A i w życiu przeżyłem więcej niż ty więc mi nie mów, że nie dorosłem =(.
po 3. Chuj ci w krzyż bo w oko za wysoko a w dupę za przyjemnie =/.

i życie staje się lepsze

Ostatnio edytowany przez Leeawe - 26-01-2010 o 23:30.
Leeawe jest offline   Odpowiedz z Cytatem