Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2010, 00:48   #19
Leeawe
Użytkownik Forum

Leeawe's Avatar

Data dołączenia: 22 11 2009
Lokacja: Ulesie =p

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: BeRyLja
Poziom: 45
Skille: za duże
Poziom mag.: 30
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bemo Pokaż post
ksiązki jebiesz na pysk i dlatego jestes zacofany - uzywasz pokemono-neostradowego jezyka. to w twojej wiosce jeszcze odbiera internet? powinienes sie cieszyc i korzystac z niego jak ze skarbu a nie zachowywac sie jak durny dzieciak. zabawa samemu nie musi byc nudna, wystarczy sie postarac. po twoim "noobowaniu" czyli "zabawie" widac ze jeszcze jestes dzieckiem i nie dorosles do zycia realnego oraz do tibii.
ta bocisz i grasz w mario juz to widze. co chwile pewnie pauze wciskasz i patrzysz czy bot dobrze kase zbiera albo czy nikt ci sie na respa nie wbije.
ad2. nie rozmieszaja mnie ciete riposty drogich uzytkownikow tego forum. i z tego co wiem nazywa sie to forum.TIBIA.pl a nie forum dzieci.pl. stwierdzasz, ze przezyles wiecej niz ja, byc moze dotknela cie jakas tragedia, itd, lecz nie jest to podstawa do uwazania ze przezyles wiecej niz ja. nawet gdy masz 13 lat dopiero wkraczasz ku "mlodziezy" i masz jeszcze fiu bzdziu w glowie i poraz kolejny ci to uswiadamiam : piszesz to w swoich postach.
ad3. tak pewnie mowicie sobie nawzajem z kolegami, nie wiadomo czy sie smiac czy plakac, ni to smieszne ni zalosne, wspolczuje ci troche, na prawde lepiej bedzie jak przemyslisz swoje zchowanie i dojdziesz do pewnych wnioskow.
post ten byl skierowany do ciebie jako dobra rada i nauczka na przyszlosc nie mial on byc smieszny albo noobowski jak ty tam uwazasz, przyjmij to do wiadomosci bo kazdy zasluguje na druga szanse mimo iz jest wy*******m w dupe szympansem
Chuja! ostatnio krzyżaków przeczytałem xD używam pekemonuff? najwyżej czasami dodam "3". I nie muszę co chwile dawać pauzy bo są alarmy . Po mojej zabawie widać, że nie podchodzę do tej gry zbyt poważnie jak kiedyś.
A nie to, że jestem dzieckiem z downem. Wole sobie popekować na mc 10 lvl z kimś i mieć z tego frajdę niż bocić dalej bez sensu. Może ty grasz jedynie dla cyferek i fragów ale to jest twój wybór i poszanuj to. Na tym filmie robiliśmy sobie po prostu jaja. I na co dzień się tak nie zachowuje. Mam nadzieje, że to zrozumiesz wy******* w pysk aligatorze. ;D

i życie staje się lepsze
Leeawe jest offline   Odpowiedz z Cytatem