Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2010, 02:49   #21
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

A ja się tak bezczelnie wtrące , a co!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bemo Pokaż post
po 1. w zimowe dni gdy nie masz co robic mozesz sie pouczyc, poczytac ksiazke, wyjsc na sanki, pojsc do kolegi, pomoc mamie w domu. oczywiscie nie musisz bo to jest twoja decyzja. lecz twoim "noobowaniem" pokazujesz brak swojej inteligencji, probojac na przekor wszystkim starac sie byc smiesznym.
Smieszne jest to , że staraniem się być smiesznym prowokuje takich debili jak ty których posty są albo śmieszne albo żałosne , a właściwie jedno i drugie.
Cytuj:
polecam przyjac kilka slow krytyki osob 'z zewnatrz' ktorzy obserwuja cala sytuacje i jednak pojac do tego swojego pustego dziecinnego rozumku
Gdyby Kopernik przyjmował krytykę nadal byś myślał , że ziemia jest płaska.

Cytuj:
ze to nie jest smieszne. co do botowania - po co bocisz i sie gapisz w komputer? bot jest stworzony po to, zeby mogl robic wszystko to za ciebie, kiedy tobie sie nie chce, wychodzisz, spisz itd. (...)
AFK = Samobójstwo
Cytuj:
troche starego mario, nasza klasa i to wszystko na co bym ci pozwolil. po prostu nie dorosles.
Nk ogłupia ^^.
Cytuj:
po 3 jebany dzieciaku przeoralbym ci kijem dupe jakbym cie zobaczyl potem bys to zjadl, wtedy moglbym miec chuja w oku.
Ja pierdole.

Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 27-01-2010 o 02:57.
Beh0lder jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.