Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2010, 12:43   #650
Oerciak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń

Oerciak ma numer GG 4853370
Domyślny

Cytuj:
Może zamiast marnować energię na to pierdzielenie w bambus użylibyście ją do czegoś pożyteczniejszego?
To jak ten dział będzie wyglądał zależy od nas i nikogo innego. Jak będzie martwy to nikt się nie zjawi. Jak z powrotem wrzucimy pare fajnych fake - może wrócić do życia. Tylko my to musimy zrobić. Nie zjawi sie fake'owy mesjasz i powie "Powstań! Wskrzeszam ten dział!". Nie zjawi się naraz 5 geniuszy, którzy będą robić fake i dodawać new party co 3 dni.
Pytanie tylko Arashel, Oerta, reszta - jaka jest wasza DECYZJA dotycząca tego działu?
Hmm...
Może bym zaczął robić fake'i, nawet odświeżył serię "Country of Dragons", ale jest jeden poważny problem-
NIE MAM NIC. Żadnych grafik, żadnych programów, żadnych terenów.
Więc jedyne co pozostaje to zrobienie nowej serii, a nie mam czasu na ściąganie powyższych rzeczy... I fake'i mają jedną poważną wadę- ich robienie jest bardzo żmudną robotą.

Może, ale to tylko może, jako że mam jeszcze te parę dni ferii- wrzucę coś. Ale nike będzie to nic z przełomową grafiką z wodotryskami. Prosty fake. Jeśli wrzucę ;-D.

I w sumie na tym polega wada fake'ów-
Nawet mangi nie tworzy sam jeden autor, ma do tego asystentów. Fake tak. A ilość czasu jaką należy poświęcić dopieszczeniu na wszystkie możliwe sposoby jest tak duża (A systematycznie ciągle rosła, bo pojawiały się nowe efekty które każdy chciał mieć w swoim fake'u) że ta robota się zwyczajnie obrzydza. Reasumując, mało który jeden człowiek jest w stanie ogarnąć tak dużą ilość roboty i jeszcze przy tym nie strzelić se w łeb.
Oerciak jest offline   Odpowiedz z Cytatem