Cytuj:
Hmm...
Może bym zaczął robić fake'i, nawet odświeżył serię "Country of Dragons", ale jest jeden poważny problem-
NIE MAM NIC. Żadnych grafik, żadnych programów, żadnych terenów.
Więc jedyne co pozostaje to zrobienie nowej serii, a nie mam czasu na ściąganie powyższych rzeczy...
|
Uwierz, że mam identyczną sytuację.
Nie zmienia to faktu, że zamierzam robić ten fake.
Tutaj w wolnej chwili, tam w wolnej chwili. W ciągu tygodnia trochę czasu się uzbiera jak się chce ^^
Cytuj:
I w sumie na tym polega wada fake'ów-
Nawet mangi nie tworzy sam jeden autor, ma do tego asystentów. Fake tak. A ilość czasu jaką należy poświęcić dopieszczeniu na wszystkie możliwe sposoby jest tak duża (A systematycznie ciągle rosła, bo pojawiały się nowe efekty które każdy chciał mieć w swoim fake'u) że ta robota się zwyczajnie obrzydza. Reasumując, mało który jeden człowiek jest w stanie ogarnąć tak dużą ilość roboty i jeszcze przy tym nie strzelić se w łeb.
|
A tam. Nie musisz się starać dopieszczać grafiki w nieskończoność

Można sobie zrobić próg efektów jakie się będzie robić, a przekraczać go dopiero jak się będzie miało ochotę
|
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.