Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199
wbijam w temat zdjecia rl, widze zdjecie z wódka, mysle sobie na pewno juz zgnojony w komentarzach... nie myliłem sie, tez bym zgnoił ale mi sie jako nie chce : P
|
Komentarze, krytyka - w tym przypadku to mnie bawi, że do jednego szpanowatego zdjęcia kilkanaścioro ludzi napisało 16 komentarzy... Świadczy to o niezbyt wysokiej kompetencji userów. Oczywiście nic wtedy nie piłem, co niektórzy inteligetniejsi userzy zauważyli, ale przeraża mnie to że aż tyle osób napisało komentarz typu: 'Żal dzieciaka myśli że picie alkoholu jest fajne. gratuluję'. A niektórzy w moim wieku myślą, że rzeczywiście jest to sposób na pokazanie swojej zajebistości. Miałem taki przypadek, od 5 lat gram w klubie piłki ręcznej, 3 lata temu w 6kl. podstawówki pojechaliśmy na zawody do libiąża, a tam paru starszych chłopaków (odnotowanych na komisariacie za pobicia, bezczeszczenie mienia itp.) złożyło się na 0,5 czystej. Potem na meczu chodzili po parkiecie zygzakiem... Ja takiego zachowania nie pochwalam, jak najbardziej nie stosuje żadnych używek chociaż wychowałem się na osiedlu, wszyscy coś tam palili, fajki, skręty z herbaty, zdarzało im się coś wypić, kogoś pobić. Ja jestem inny, ale coś mnie podkusiłó żeby zamieścić tutaj to zdjęcie, ze względu na reakcje użytkowników. Już to widze: zaraz mi 7 osób wyjedzie z tekstami 'No pewniem już ci uwierze że wrzuciłeś tą fote specjalnie'. Ja taki nie jestem.