Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2005, 23:07   #96
Master Of Devastation
Zbanowany

Master Of Devastation's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław

Master Of Devastation ma numer GG 2880088
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Axel of Fear
co wy tu za bzdury uskuteczniacie ??!?!?!?! denerwujecie mnie takim gadaniem !!! wyobraZcie sobie ze macie 60 lvl master sorca z 50 lvl magic...
co robie ja w takim wypadku ??
odpowiedz jst prosta kupuje mase hmm i gfb ze 2 bp uh i manafluidow do oporu CAP zakladam moje bohy i udaje sie na OF... (niezapomnijcie o pustym parcelu na wyslanie lootbaga !). na OF jest bardzo duuuuuuuuuzy i baaaaardzo szybki resp wszelakich Orc (chyba kazdy wie jakich) wpusccie tam nasz char otworzcie bp GFB i zrobcie impreze ze swiatlami ognia po kilku sekundach pojawi ci sie You Advanced from lvl 60 to lvl xx. oprozniajac ciala wszystkich zabitych robimy tzw lootbag z ktorego pozniej itemki mozna sprzedac w sklepie u NPC. jesli dosyc dlugo bedziemy huntowac kasa z lootbaga powinna nam zwrocic koszty runek i mana fluidow. JA uwazam ze sorcowie to potega zwlaszcza na swiatach PVP

Co ty pieprzysz OF dla sorca jest du d.u.p.y ,tam knightci expią ,w ostateczności pallki ....dla sorca to raczej vamphell albo coś ....no na wyższym lvlu demony i behemothy...
Master Of Devastation jest offline   Odpowiedz z Cytatem