Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Axel of Fear
co wy tu za bzdury uskuteczniacie ??!?!?!?! denerwujecie mnie takim gadaniem !!! wyobraZcie sobie ze macie 60 lvl master sorca z 50 lvl magic...
co robie ja w takim wypadku ??
odpowiedz jst prosta kupuje mase hmm i gfb ze 2 bp uh i manafluidow do oporu CAP zakladam moje bohy i udaje sie na OF... (niezapomnijcie o pustym parcelu na wyslanie lootbaga !). na OF jest bardzo duuuuuuuuuzy i baaaaardzo szybki resp wszelakich Orc (chyba kazdy wie jakich) wpusccie tam nasz char otworzcie bp GFB i zrobcie impreze ze swiatlami ognia po kilku sekundach pojawi ci sie You Advanced from lvl 60 to lvl xx. oprozniajac ciala wszystkich zabitych robimy tzw lootbag z ktorego pozniej itemki mozna sprzedac w sklepie u NPC. jesli dosyc dlugo bedziemy huntowac kasa z lootbaga powinna nam zwrocic koszty runek i mana fluidow. JA uwazam ze sorcowie to potega zwlaszcza na swiatach PVP
|
Co ty pieprzysz OF dla sorca jest du d.u.p.y ,tam knightci expią ,w ostateczności pallki ....dla sorca to raczej vamphell albo coś ....no na wyższym lvlu demony i behemothy...