Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2010, 15:44   #8
Seiferek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 02 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 41
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
Ej mam lepszy pomysl!!! niech zrobio tibie na otcisk palca pszy monitoze, wtedy napewno nie zabiorom nam naszych kochanych pikselow w tibi!
Idź do szkoły i na korepetycje z języka ojczystego, a dopiero później wróć wyśmiewać się publicznie z pomysłów, których twój jeszcze mało rozwinięty mózg po prostu nie pojmuje.

@topic

Pomysł bardzo dobry chodź mało odkrywczy i możliwe, że nawet wałkowany wielokrotnie. Sporo osób uważa, że CipSoft nie podchodzi do propozycji graczy zbyt poważnie i po prostu je ignoruje. Moim zdaniem to wina support teamów oraz fun sitów. Dlaczego?
...a o tuż dlatego, że takie strony powinny zbierać pomysły od użytkowników na ulepszenie gry, następnie zbierać oficjalne podpisy graczy popierających ewentualne pomysły, a kolejnym krokiem byłoby już tylko przesłanie owej petycjo-propozycji do CipSoftu. Dlaczego miałoby to być bardziej skuteczne?
...ponieważ pod dobrym pomysłem podpisze się sporo graczy, również ci którzy aktualnie nie grają ze względu na niezadowalające dotychczasowe zmiany, a petycja od 5000 graczy (wszystkich powyżej co najmniej 8 poziomu doświadczenia, - a myślę, że serwisowi T.pl nie sprawiłoby to najmniejszego problemu) na pewno dała by do myślenia twórcą(?) gry, w której liczba aktywnych graczy wynosi zaledwie ~100.000. Gdyby taka ilość podpisów nie była by wstanie przekonać załogę CipSoftu zawsze można by stworzyć między supportową/funsitową akcję.
Teraz mnie pokarajcie swoją mało konstruktywną krytyką za publiczne wyżalenie się

@Sidis
Twój tok rozumowania jest co najmniej dziwny... Jak potencjalny hacker zdobędzie dostęp do twojego konta to masz po itemach i całej kasie.
W przypadku gdyby do depo jak i banku były hasła po odzyskaniu konta było by troszkę lub sporo mniej strat.
Seiferek jest offline   Odpowiedz z Cytatem