Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2010, 19:40   #1741
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nari Pokaż post
Co kilka dni internet przestaje mi działać w nietypowy sposób. Gdy próbuję włączyć jakąś stronę przez jakąkolwiek przeglądarkę po wpisaniu adresu nie ma żadnej reakcji. Jeżeli coś ściągam, prędkość znacznie opada. GG czasami działa a czasami nie. Problem ten występuje średnio co kilka dni- czasami raz na tydzień, czasami kilka razy w przeciągu dnia. Po zresetowaniu komputera wszystko wraca do normy.
Win 7, 2.4 ghz intel duo, ram 2gb, radeon ileśtam 512 mb, internet 2mb/s neostrada.
Jeżeli ma to jakieś znaczenie.
Mam dokladnie to samo. Do dzis nie znalazlem rozwiazania tego problemu. Tylko ze ja zamiast resetowac kompa, to resetuje router. Wymienialem kable od lana, kabel telefoniczny ktorym podlaczony jest router i ni huja. A problem sie jeszcze bardziej nasilil po przeprowadzce. A do tpsy tyle razy dzwonilem ze to skandal. Zmieniali mi jakies porty u siebie skrzynce, byli nawet technicy u mnie w chacie zeby sprawdzic czy dobrze router ustawilem ( nie wiem co w tym trudnego jest) Sprawdzali iles tam razy czy linia nie jest uszkodzona i nic.

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.