Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2010, 22:48   #1742
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Edwardo Pokaż post

Albo zadzwoń do neo, albo sprawdź czy kabel nigdzie nie jest pozaginany.
Z doświadczenia wiem, że nawiązywanie kontaktu z neo jest zgoła bezcelowe ;-).
Odnośnie kabla: jest to całkiem możliwe. Kable mi się ciągną po całym- piętrowym de facto. Mam kilka komputerów, a gdy załatwiałem sobie internet, taniej było zainwestować w kilka routerów i kilkadziesiąt metrów kabli niż w odbiorniki wifi, które do dziś lubią szwankować i przerywać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan Pokaż post
Mam dokladnie to samo. Do dzis nie znalazlem rozwiazania tego problemu. Tylko ze ja zamiast resetowac kompa, to resetuje router. Wymienialem kable od lana, kabel telefoniczny ktorym podlaczony jest router i ni huja. A problem sie jeszcze bardziej nasilil po przeprowadzce. A do tpsy tyle razy dzwonilem ze to skandal. Zmieniali mi jakies porty u siebie skrzynce, byli nawet technicy u mnie w chacie zeby sprawdzic czy dobrze router ustawilem ( nie wiem co w tym trudnego jest) Sprawdzali iles tam razy czy linia nie jest uszkodzona i nic.
Szczerze mówiąc, dla mnie to nie jest aż tak poważny problem. Od mojego ostatniego posta w tym temacie (sprzed 2 dni) internet "zawiesił się" tylko raz. Następnym razem spróbuję z resetowaniem routera (albo raczej routerów, mam 2 przy sobie).

Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem