Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zymelka
To tak:
Brak mi słów na działania Cipsoftu. Co komu przeszkadza, że na rotach parę osób bd więcej biegać? A z tym pomysłem o trwałej zakładce criminal record to juz kompletna przesada... Komu się tak wogóle chce się skilować ręcznie lub trenić mlvl? No chyba nikomu! Za takie czyny nie powinno dawac sie bana! Lub także za MC! Tibia schodzi na psy i coraz bardziej mi się nie podoba! Jeśli będzie tak dalej to przestane grac i wielu moich kumpli na rożnych servach. Zresztą mam nadzieję, że trochę się uspokoją z tymi "massbanami", z powodu mniejszej ilości zakupów PACC. Z miesiąca na miesiąc mniej lubię CIPSOFT!
P.S. Jestem ciekaw czy jest ktoś taki, co nie używał nielegalnego oprogramowania!
|
mi to przeszkadzalo np bo po cholere ja musze siedziec i i skilowac manualnie by sie piac w gore jak drugi robi to na bocie, po co mam zbierac gp skoro to bot robi, na cholere grac jak mozna isc spac i samo sie wszystko robi, ludzie pekuja i widza w tym super zabawe bo jak padna to bot sam to odrobi a ja robie to wszystko manualnie 3*wolniej. Padne to mam kolejne 10h przed kompem odrabiajac to. moze niech kazdy sobie bota ustawi i po 10 MC i niech kazdy wyjedzie na wakacje

mialem bota na wypadek jak 2 sorki wleca i na raz (przez bota puszczaja kombo) lecz mnie dorwali a sorki nadal wala na botach, spawny pozajmowane kazdy ma po 10 charow na roznych acc. wchodzac na spawna list "dont msg xxx hunting here if msg i kill you" i jak sie z takim dogadac? kiedy zwolni spawna?
inny jak sie obudzi bo mu dzwonek zadzwoni gdy sie pisze na prv o 14 odpowiada ze bedzie expil na spawnie do ss gratulacje zdrowia

albo chcecie grac albo tylko bezsensownie zajmowac spawny - dajcie pograc tym ktorzy chca grac. co do lamania zasad przez cipsoft za podwojne karanie tego samego nadal mowie NIE. skilowac na bocie? nie skilujesz nie ma skili proste nie chcesz expic nie masz levela itd.