Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Radzio Angelus
Nie kracz!, według mnie, jeśli profesja paladyna miała by być lepsza (czytaj nowe bronie, nie łamiące spiry itd.), to cała społeczność paladynów musiałaby przygotować specjalną petycję do cip'ek. Wątpię, że zaraz cipki coś by zrobiły ale dałoby im to do myślenia, że coś jest nie tak z palkiem. Tylko problem jest w tym, że każdy umie tylko narzekać a nie chce się działać...
|
ja ci powiem, jak dla was pall jest teraz słaby to wy się za przeproszeniem jebnijcie w bańke, bo skille lecą mu x3 szybciej niż knightowi , lepiej się expi wszystko lepiej...
a co do cipu
wkurza mnie:
1. jak są te crashy , serwy padają to niech ptoem dadzą dla każdego gracza jakby taki prezent i jak go użyjesz będzie się miało przez 1 godzinę expa x2
2. powinni dodać jakieś nowe wyspy dla facc bo facc jest wyjebiście chujowo grać, oczywiście sam pacca posiadam ale facc też musi coś mieć!
3. na każdym serwie na jeden dzień powinno być z 2gm online i z 1 CM i z 10 T/i 5 ST
4. niech zaczną lepiej czytać raporty jak nie chcą aby im serwery padały jeszcze raz bo jakiś noob co nie ma nic do roboty pościaga jakieś programy pobawi się i schakuje niedługo tibie..
5. niech zrobią coś z tymi jebanymi botami, bo jak ja siedziałam i expiłam na rotach to z 3 botów siedziało przez cały dzień pisze do nich ee,ey,off bot, a oni nic a tu nagle wpadła ekipa pk zaczeli ją lać i pisze że nie boter, ustawiła sobie pewnie alarm, i jak poszla ekipka to znowu nic nie odpowiadała
6. powinni napewno zmniejszyć dmg z runek i spelli jak już nie jeden pan/i tutaj pisali
7. powinni zrobić z pare nowych serwów z 2-4, ale znając życie POLAK nigdy pierwszy na nim nie będzie.. bo zawsze ci jebani br,swe...wejdziesz na new serwa a tu ci z 20 osób na rooku na ratach będzie bociło.! i co to za gra? ;/
8. mogli by zrobić tak, że cipsoft zrobił by bota wysłał do tibia.pl i innych portali by wrzucili bota do ściagania i zaraz z pare tys ludzi by go miało cipsoft by wiedział jakie chary to są i by delete leciał odrazu
9. gm'i cm'i mogli by organizować jakieś konkursy na serwach, a nie tylko gracze muszą organizować bo cipowi dupy się nie chce ruszyć, bo all automacik...bo kasa ważniejsza..
10. już chyba ostatni punkcik ;p / powinni zmienić grafike klienta bo już jest w*****ająca, powinni dopracować outfity,napisy bo widać małe pikselki , powinni dodać że można pisać polskie znaki
i to chyba na tyle ;]