[quote=xXMakaXx;2727572]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mireknarapie
Maka nie wiem jak trzeba być chory, żeby grać codziennie po kilka/kilkanaście godzin, żeby zrobić taska a nagrodę oddać koledze... (i nie mów tu o przyjaźni, bo takie 'poświęcenie' dla kolegi z gry to troche chore. Tym bardziej, że to pare pixeli za ok. miesiąc grania non stop. A nie było to niezbędne Saganinowi )
No chyba, że się mylę. Byłbym wdzięczny jakbyś mi to wytłumaczył ( o ile jestem w błędzie)
Każdy z was myśli "debil oddal przedmiot warty prawie 10kk za darmochę " i co was to boli ze pokazałem ze nie zależy mi na tych cc? a może dostalem/dostane co chcę za ta holy ikon która dałem saganowi? Po część chciałem sobie udowodnić ze zrobię szybciej niz Ethanamoz Lothardan czy Sinda~ zabiłem te demony w krótszym czasie niz oni i jestem z tego zadowolony nie zależało mi na lev dlatego bez staminy pojechałem z lekka. Mam gdzieś to co myślicie zrobiłem z nagrodą to co chciałem i jestem z tego zadowolony.
A co do Rostka pewnie boli was to ze nie poczekaliście z hakiem az skończe demony i przeszło 10kk kolo nosa no jak przykro ;/

|
hah, jak ty tak, to jak tak:

Yaffnar aka Pirate Ann
01:10 Xaidrax [221]: Az mi pala upnela
18:17 Haike [339]: ja sie nie wpieprzam innym na tyle niedorozwiniety plemniku ktory by nie znalazl jajnika nawet ze spellem 'find person'
11:56 Malin'de pall [153]: Ja tam moge spoko powiedziec, jestem no-lifem, ale i tak wy jestescie tymi zerowcami, ktore groza mi "dedem" w grze, bo wasze zycie nie wyszlo
Ostatnio edytowany przez Yaff - 01-02-2010 o 16:31.
Powód: interpunkcja :((((
|