Cytuj:
Jak mam go inaczej zrobić? żeby siedział? -.-
|
No... tak

Albo przerabiasz grafikę,tak by siedział, albo tron dajesz z tyłu i król normalnie stoi obok.
Cytuj:
Takiego demona już miałem w arsenale.
Nie znalazłem lepszego arsenału z efektami ani niczym. A te ognie tak mają być
|
Widzisz, część grafik trzeba przerobić/zrobić/wyciągnąć z tibia.spr samemu. To nie tylko sklejanie kartoników 32*32, ale także sporo pracy.
A ognie tak mają być - mam dziwne przeczucie, że jest to tłumaczenie tego, że nie miałeś do dyspozycji żadnego dużego ognia, a sam nie zrobiłeś...
IMHO lepiej się przyznać, niż głupio tłumaczyć.
Cytuj:
Jak ktoś ci powiedział jesteś nędznym idiotą i krytyka powinna pomagać, powiedz jak mam ci to zrobić a nie tylko spamujesz nabq.
|
1. Nie przeginaj. To, że się za tobą wstawiłem, nie oznacza, że możesz jeździć po wszystkich jak tylko masz na to ochotę.
Krytyka nie ma zniechęcać. Krytyka nie ma też prowadzić za rączkę. Krytyka ma wytknąć błędy i ewentualnie podpowiedzieć w jakim kierunku dążyć, by to naprawić. Do reszty musisz dojść sam inaczej cały sens krytyki (której celem jest poprawienie swoich błędów) idzie w pizdu.
Cytuj:
Jak coś ten fake to tylko próby, oczekuje konstruktywnej krytyki i żeby mówili jak co robić a ty tylko wyzywać umiesz.
|
Już ci napisałem. Zacznij robić normalny fake. Przyłóż się do fabuły jak i do grafiki. Jeśli chcesz humorystycznie - ładuj kawały w fake i tyle.
Cytuj:
Postacie miałem w arsenale więc już nie zarzucaj że ukradłem bo skoro ktoś udostępnił ten arsenał to nic mi nie może zrobić bo sam mi to dał. Żadna postać w tym arsenale się nie rusza.
|
No to sporo roboty przed tobą. Przydałoby się, żebyś dorobił wersje przemieszczające się.