Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2010, 14:41   #15
PiotrXXX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arashel Pokaż post
it sucks...
Duże puste lokacje...
Postacie nie twoje, na dodatek nie ruszają się...
Krul stoji na ksześle...
Brzydki zielony demon...
Nie wiem czy to miało być zabawne czy prowokacje robisz...
Brzydkie stare efekty tibijskie, prądy są nowe lepsze a ognie nachodzą na siebie a mimo ta są oddzielne, jak to możliwe?

@down
Ohhh... Wybacz że jestem nędzym idiotą i wybacz mojej krytyce mówiącej prawdę w sposób czasem ironiczny... Następnym razem pójdę w ślady eeriona i będę ci pobłażał a ty dalej te gówno będzie robił bez jakiejkolwiek poprawy...
A jeśli to gówno to próby to masz dwa przyklejone tematy, jeden od twojego pierwszego shitu a drugi od twoich kolejnych(niedokończonych) gównien...

Araszel jaki ty głupi jesteś. Kropik przynajmniej często wypuszcza następne party, a w tym fejku przecież nie chodzi o wygląd. Po to tak często wypuszcza swoje fejki żeby być coraz lepszym i na szczęście nie przejmuje się komentarzami takiej pały jak ty.

Na co ty liczysz, że jego pierwszy fejk będzie jakiś cudowny. Jak będziesz wypuszczał kolejne party swojego nędznego fejka tak często jak kropik no to będę miał do ciebie szacunek. Pół roku zapowiadałeś ten twój lipny part swojego fejka, a tym czasem wypuściłeś kolejną gównianą zapowiedź.

Gdyby każdy robił fejki tak jak ty to ten dział już dawno by umarł.

W końcu jakiś dużo lepszy fejkowiec powiedział ci prawdę. Brawa dla eeriona.

Araszel spier..... stąd, bo twój czas powoli mija. W końcu wracają porządni fejkowcy.
PiotrXXX jest offline   Odpowiedz z Cytatem