Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2010, 19:49   #7212
ProHolmes2010
Guest

Domyślny

Zgadzam sie calkowicie a Galen to jednym slowem synus 14-letni ;p bo ja go znam z takich akcji a co to aldzi galen to nie napinaj sie bo jej do pięt nie dorastasz mozesz sobie pomarzyc tylko Pzdr

--- ProHolmes2010 dodał 2 minut i 32 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez amoximpio Pokaż post
Tutaj rozkmina dla wytrwałych. W skórcie, 2 typow przyleciało ubić mi bota na rotach. Jeden z nich Galen Lee masturbator zaczal straszyc wywiezieniem mnie do lasu na rl A tu reszta:

P.S. Pozdrawiam wszystkich was, którzy są kolegami tego dziecka
Dokladnie zgadzam sie , a Galen to synuś 14 letni bo go znam z takich akcji btw galen do aldzi nie napinaj sie bo jej do pięt nie dorastasz mozesz sobie co najwyzej pomarzyc pzdr ;]

--- ProHolmes2010 dodał 0 minut i 36 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez amoximpio Pokaż post
Tutaj rozkmina dla wytrwałych. W skórcie, 2 typow przyleciało ubić mi bota na rotach. Jeden z nich Galen Lee masturbator zaczal straszyc wywiezieniem mnie do lasu na rl A tu reszta:

P.S. Pozdrawiam wszystkich was, którzy są kolegami tego dziecka
Dokladnie zgadzam sie , a Galen to synuś 14 letni bo go znam z takich akcji btw galen do aldzi nie napinaj sie bo jej do pięt nie dorastasz mozesz sobie co najwyzej pomarzyc pzdr ;]

--- ProHolmes2010 dodał 0 minut i 52 sekund później ---

srry za ten spam ale pare razy posta wstawilem xD

Ostatnio edytowany przez ProHolmes2010 - 04-02-2010 o 19:49. Powód: Automerged Doublepost
  Odpowiedz z Cytatem