Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2010, 21:20   #26
Tibia-Man
Użytkownik Forum

Tibia-Man's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Aurea
Send a message via Skype™ to Tibia-Man
Domyślny

O moj Boshe!
Ten fake jest boski!
Kocham go!
Czy on jest juz zajety?

Krol ma dar jasnowidzenia?
Wiedzial, ze Ten bohater(jesli mozna nazwac tak kogos procz mnie) na A nie zyje zanim jeszcze umarl! Bravo! Chyba, ze chodzilo o to ze go tam poprostu ni ma jednak wrazenie mozna odniesc inne...

Co nie zmienia faktu iz numerki rysowane pedzelkiem w paincie sa genialne!
Hah!
Nie bylo mnie tu tyle czasu myslalem, ze moze wroce, ale odwodzicie mnie od tego pomyslu... Moze to i lepiej jak ujmie to Arashel.
To fakt nie dorastam mu jak to kiedys ujal do moshny lecz bylem tu grubo przed nim.

Jednak ten dzial jest piekny!
Ktos ze "starszych graczy" nie pojechal goscia za jego 'talent' i reszta podazyla za nim! DOBRZE! Jest tak jak bylo.
Chyba ze cos si jednak zmienilo... Mozliwe iz nie zostal pojechany za to, ze jak gdzies sie doczytalem ten dzial wygasa, poniewaz brakuje nowych fejkowcow i ich prac. Nie dziwie sie prawde mowiac.

Mam nadzieje, ze ktos wezmie sobie te wypowiedz do serca choc szczerze watpie, zeby komukolwiek chcialo sie ja chocby do konca przeczytac.

Jeszcze pare slow do ciebie Kropik.
Jesli chcesz to nie sluchaj mnie jednak jezeli chcesz cos wyniesc z krytyki, ktoratutaj Ci zostawiamy nie kontynuuj tego fejka. Prawde mowiac osmieszasz sie nim tylko.
Kiedys tego nie rozumialem, prawde mowiac zachowywalem sie podobnie.
Rozumiem swoj blad.

Jezeli naprawde chcesz stworzyc cos godnego uwagi przedewszystkim uzywaj dobrych i SWOICH grafik!
I na Milosc Boska! Zmien ten avatar!

To tyle z mojej strony.
Pozdrawiam!

Ostatnio edytowany przez Tibia-Man - 05-02-2010 o 09:16.
Tibia-Man jest offline   Odpowiedz z Cytatem