Temat: Gildia Convidents / Guardia
Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2010, 02:37   #1811
Haally
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 10 2008

Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez assek Pokaż post
Ej psiak ty ze słomników jesteś?
Tak, Psiak jest ze Słomnik.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pava Pokaż post
Od kiedy to 3 war golemy 251 ed bierze na utamie? Skoro ja na exurze tez wyrabiałem, pokaz sił w stylu konfidenta, pewnie że bym zaakceptował wojnę (co do wyzwania rzuconego przez haline napinacza) ale 3 vs 50 troche chujkowo
Od kiedy exure vite nazywa się 'utamą' ? Jesteś naprawdę jakiś jebnięty, lol.
Chętnie zobaczę jak na exurkach bloczysz trzy golemy, skoro ja na e-vice miałem ze 3x reda. Druga sprawa, nazywasz się pro skillem, a wpadasz pokarać 107 ms'a ze 160~ pallkiem - MĄDRZE ! Problemy z matematyką widzę też masz spore, bo u nas osób skorych do walki jest ok. 15.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczygiel Pokaż post
zaraz dam ci bot zaszwankowal, ciekawe ile czasu po dedzie znalazles cialo,
jak juz wczesniej bylo wspomniane - psiak idzie na wygnanie
minimalnie 7 dni, maksymalnie 60, jak minie mi aktualne zlecenie ;]

pozdrowienia pro konfidenci ;]

@up
oni zawsze mocni jak jest ich conajmniej 2x tyle, a jak jest jest ich prawie 20x tyle to juz kutasy im stoja, ze moga se popisac o warze
Nie umiecie sobie poradzić z nami to blokujecie Psiakowi account.
Teraz uważaj, bo powiem prawdę więc może zaboleć - na tym serverze już nie znaczysz nic (o ile kiedyś znaczyłeś) więc zamknij ryj i wracaj na swoje ots'y - chociaż nie ! Lepiej weź się za naukę, bo jeszcze niedawno wasz psiapsiel juby sugerował, że przestaje grać ze względu na słabe oceny, a widząc twoje oceny nasuwa mi się przysłowie 'Boże, widzisz a nie grzmisz'.

edit : jako że moja szkoła jest 100 lat za murzynami i nie posiada internetowych dzienniczków, to jutro dam wam zdjęcie z moimi ocenami i wtedy zadajcie sobie pytanie kto powinien kończyć z Tibią ze względu na stopnie w szkole.

Ostatnio edytowany przez Haally - 06-02-2010 o 02:48.
Haally jest offline   Odpowiedz z Cytatem