Temat: Gildia Convidents / Guardia
Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2010, 08:18   #1812
Pava
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 12 2009

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pava
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 380
Skille: 24/32
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Haally Pokaż post
Tak, Psiak jest ze Słomnik.

Od kiedy exure vite nazywa się 'utamą' ? Jesteś naprawdę jakiś jebnięty, lol.
Chętnie zobaczę jak na exurkach bloczysz trzy golemy, skoro ja na e-vice miałem ze 3x reda. Druga sprawa, nazywasz się pro skillem, a wpadasz pokarać 107 ms'a ze 160~ pallkiem - MĄDRZE ! Problemy z matematyką widzę też masz spore, bo u nas osób skorych do walki jest ok. 15.

Nie umiecie sobie poradzić z nami to blokujecie Psiakowi account.
Teraz uważaj, bo powiem prawdę więc może zaboleć - na tym serverze już nie znaczysz nic (o ile kiedyś znaczyłeś) więc zamknij ryj i wracaj na swoje ots'y - chociaż nie ! Lepiej weź się za naukę, bo jeszcze niedawno wasz psiapsiel juby sugerował, że przestaje grać ze względu na słabe oceny, a widząc twoje oceny nasuwa mi się przysłowie 'Boże, widzisz a nie grzmisz'.

edit : jako że moja szkoła jest 100 lat za murzynami i nie posiada internetowych dzienniczków, to jutro dam wam zdjęcie z moimi ocenami i wtedy zadajcie sobie pytanie kto powinien kończyć z Tibią ze względu na stopnie w szkole.
Nie przyglądałem się czy dostajesz za hp czy manę, Cardwell mi pisał ze jebłeś utamę (ja prawdopodobnie robiłem wtedy tobie spama na priv) to dalej już poszło w przestrzeń ale auto looter nawet u mnie za czasów w przeszłości nie był taki szybki jak twój albo tego 107, pózniej 108 msa, którego robili ręką, podobnie jak 90% ekipy konfidentów, bo nawet na zrobienie kogoś miękkim chujem już trzeba zasłuzyć.
A co do wjazdu na war golemy IKSDE, szkoda, że to tamten ms się wbił, bo my tam siedzieliśmy od 18 do 22 nie wliczając 30 min, kiedy tamten zjeb genetyczny się wbił, bo mu nie chciałem napisać o której zejdziemy z respa, ale konfidentom się respa nie daje! loot całkowity: 2 steel bootsy, 14 epee, 2 bonebreakery he! W pół godziny tyle nie spadnie
Pava jest offline   Odpowiedz z Cytatem