Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2005, 12:01   #9
Badzo
Użytkownik Forum

Badzo's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
lol? a dlaczego to trzecie pytanie do modków? Na listwie nie musisz miec uziemienia, wystarczy, ze jest ona podłączona do gniazdka z uziemieniem. Neostrada 128 to największy syf jaki widzialem.
Wlasnie o to mi chodzilo... Myslalem ze picuja z tym uziemieniem w gniazdku...ZObaczymy... Listwa bedzie podlaczona przez kilka dni w łaziece i zobaczymy czy tez tak bedzie sie wylaczal...

@Dwimenor
Dzieki... Zamowilbym Chello, ale teraz sprawdzilem na www.chello.pl czy jest dostepne w mojej okolicy, i nie ma..............

@EDIT
Cytuj:
Generalnie kazde urzadzenie o wiekszej mocy powinno byc uziemione. Jesli nie masz gniazdka z uziomem, nalezy polaczyc przewod uziemienia urzadzenia z masa w gniazdku (z masa, nie z faza, pomylka moze byc bardzo niebezpieczna, jak sie 220v na obudowie urzadzenia pojawi).
To ja tez wiem... Ale czy brak internetu przez pare godzin codziennie moze byc spowodowane brakiem uziemienia w gnazdku??????????Wydaje mi sie to śmieszne...

@down
NO WLASNIE:/ Dzwonisz do takiego fachowca, i nie dosc ze kaze ci czekac 3 min to jeszcze klamie........

Ostatnio edytowany przez Badzo - 25-02-2005 o 12:21. Powód: A bo mi sie zachciało
Badzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem