Temat: Gildia Convidents / Guardia
Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2010, 09:55   #1813
Szczygiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Haally Pokaż post
Nie umiecie sobie poradzić z nami to blokujecie Psiakowi account.
Teraz uważaj, bo powiem prawdę więc może zaboleć - na tym serverze już nie znaczysz nic (o ile kiedyś znaczyłeś) więc zamknij ryj i wracaj na swoje ots'y - chociaż nie ! Lepiej weź się za naukę, bo jeszcze niedawno wasz psiapsiel juby sugerował, że przestaje grać ze względu na słabe oceny, a widząc twoje oceny nasuwa mi się przysłowie 'Boże, widzisz a nie grzmisz'.

edit : jako że moja szkoła jest 100 lat za murzynami i nie posiada internetowych dzienniczków, to jutro dam wam zdjęcie z moimi ocenami i wtedy zadajcie sobie pytanie kto powinien kończyć z Tibią ze względu na stopnie w szkole.
fajnie, że ktoś z was coś znaczy na OPTIONAL PVP, /respect ziams
wy jesteście kompletnymi zerami, was jest tylko w pizdu i jeszcze więcej, na inq to taki spam ue walicie z full maną, że nic nie da rady lurnąć, jeżeli to nazywacie "bycie kimś" to ja sam nie chce mieć nic wspólnego z tym serwerem ;* aha, pragnę zauważyć, że większość moich "kolegów" (może i fałszywych niektórych) dawno przestała grać na tym serwie/w tą grę, więc mi tu nie pierdol bo wy to parenaście no lifów zebranych pod jednym szyldem

poszedłem do technikum po zawód, po co mi jakieś zjebane przedmioty? gdybym tylko chciał to bym siedział w tej zajebanej szkole, na tych zajebanych zmulonych lekcjach i by mi stawiali z miejsca conamniej czwóreczki, bez żadnej nauki, ale czy mi w życiu przyda się chemia (gdzie są jakieś zjebane nazwy chuj wie czego po 5 wyrazów?) czy może biologia?
a moze geografia, gdzie połowa mojej klasy co przyjeżdzają z jakichś wsi nie za bardzo ogarnia mapę, ale za to POLSKI SYSTEM EDUKACJI doskonale wie, że przydadzą się im w życiu "wietrzenia skał" czy jakiś tam inny chuj,
może Ty sobie wybrałeś takie przedmioty na maturze czy tam czymś, ja dawno postanowiłem co będę robić w życiu i się tego trzymam ;]
sorry raper, ale jakoś nie pocisnąłeś mi tymi ocenami

Ostatnio edytowany przez Szczygiel - 06-02-2010 o 09:57.
Szczygiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem