Cytuj:
|
Dziś szukałem jakiegoś fajnego ecchi na krótką metę - Obczaiłem Girls Bravo (liche, po 1 odcinku miałem dość), jakieś z srebrnowłosą kolesiówą i Stevenem Segalem na początku (nie pamiętam nawet tytułu) i coś na literkę A, gdzie babka spotyka się z swoją nieodwzajemnioną miłością po 5 latach okazuje się być pervertem -.- (Wszystkie po pierwszym odcinku właściwie odrzucone...)
|
Cytuj:
@Up
Też ostatnio szukałem. Rezultat? Obejrzałem kilka haremówek i kilka gniotów po czym stwierdziłem, że mam już dość.
|
Nyan Koi sobie obejrzyjcie.
Cytuj:
@Topic
Wracam po banie. ;d
W czasie banicji kilka serii sobie obejrzałem, lecz aktualnie mam zastój. Głównie przez napisy. Też tak macie, że każde napisy do anime musicie sami edytować? Wkurza mnie to strasznie, szczególnie, że mam Wina7 i nic mi nie chce chodzić (patrz SubEdit).
|
Mam siódemke, tylko zamiast jakiegoś crapu mam CCCP codec pack a w nim media player classic home cinema.
I wszystko mi śmiga jak złoto ^^
Jezeli juz jestesmy przy Vision of Escaflowne - fajnego hentaja z tego widzialem 
|
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.