Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2010, 08:40   #11926
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

CO JEST?!

Jeśli chodzi o Ferdinanda, to moim zdaniem nawet nadaje się na kapitana. Jeśli nie on, to Lampard. Beckham? Teoretycznie mógłby pełnić tę rolę. Gerrard w moich oczach odpada. Rooney też. Wszyscy bramkarze też. Ashley też. Kapitanem powinien być ktoś z pierwszej 11, to pewne. Musi też być doświadczony. No i wkładać serce w grę, zostawiać je na boisku. Nie wiem, dobrze, że to nie ode mnie zależy

5:0

Mniej strzałów celnych niż bramek, kto fika?
Rooney znów pakuje. Przed sezonem nie pomyślałbym, że będzie do tego zdolny.

Teraz wszyscy trzymamy kciuki za Arsenal!

Swoją drogą BIG 4 znów na czele, tak jak myślałem. Ciekawe, czy City jeszcze wykorzysta swoją szansę.

BTW. 7 miejsce to jeszcze Liga Europejska, tak? Warto zauważyć, że właśnie do tej pozycji w tabeli jest utrzymywany ten najwyższy poziom. Everton w tym roku strasznie rozczarował. Birmingham zaskoczyło. Fulham tak jak myślałem, w końcu mają dość mocny skład. Stoke i B'burn nad Sunderlandem, to można uznać za niespodziankę. No i WHU mogłoby wskoczyć ciut wyżej, a Burnley niżej... Grymaszę ; d

Moja tabela (w sensie jak myślałem, że będzie, nim ruszyła liga):
Ukryty tekst:
1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal

5. Aston Villa
6. Tottenham
7. Everton

8. Manchester City
9. Fulham
10. Sunderland
11. West Ham
12. Blackburn
13. Bolton
14. Wigan
15. Stoke
16. Hull City
17. Portsmouth
18. Birmingham
21. Wolverhampton
20. Burnley

@Down

Gdyby jakiś Twój znajomy (bo nawet nie musi być kolegą) przeruchał kobietę Twojego innego znajomego, to na pewno czułbyś do niego "rispekt i szacun". Chociaż w sumie to możliwe, bo Ty jesteś amerikan hip-hop, zioom.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.

Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 07-02-2010 o 11:40.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem