CO JEST?!
Jeśli chodzi o Ferdinanda, to moim zdaniem nawet nadaje się na kapitana. Jeśli nie on, to Lampard. Beckham? Teoretycznie mógłby pełnić tę rolę. Gerrard w moich oczach odpada. Rooney też. Wszyscy bramkarze też. Ashley też. Kapitanem powinien być ktoś z pierwszej 11, to pewne. Musi też być doświadczony. No i wkładać serce w grę, zostawiać je na boisku. Nie wiem, dobrze, że to nie ode mnie zależy
5:0
Mniej strzałów celnych niż bramek, kto fika?

Rooney znów pakuje. Przed sezonem nie pomyślałbym, że będzie do tego zdolny.
Teraz wszyscy trzymamy kciuki za Arsenal!
Swoją drogą BIG 4 znów na czele, tak jak myślałem. Ciekawe, czy City jeszcze wykorzysta swoją szansę.
BTW. 7 miejsce to jeszcze Liga Europejska, tak? Warto zauważyć, że właśnie do tej pozycji w tabeli jest utrzymywany ten najwyższy poziom. Everton w tym roku strasznie rozczarował. Birmingham zaskoczyło. Fulham tak jak myślałem, w końcu mają dość mocny skład. Stoke i B'burn nad Sunderlandem, to można uznać za niespodziankę. No i WHU mogłoby wskoczyć ciut wyżej, a Burnley niżej... Grymaszę ; d
Moja tabela (w sensie jak myślałem, że będzie, nim ruszyła liga):
@Down
Gdyby jakiś Twój znajomy (bo nawet nie musi być kolegą) przeruchał kobietę Twojego innego znajomego, to na pewno czułbyś do niego "rispekt i szacun". Chociaż w sumie to możliwe, bo Ty jesteś amerikan hip-hop, zioom.