Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno
Pierdolisz o PvP, a to ty zostałeś wyjebany z servera z powodu jego braku. Jak sądzisz, że Wiszu nie potrafi grać poprostu śledź camy ktore beda udostepniane z tej pseudo wojny. I masz racje to naprawde wstyd jak huj wyjebać sie od 10-20 osób.
|
Ziooom ja przy Rosim, ktory walczyl chyba tylko w ostatniej wojnie jestem po prostu weteranem wojennym pro pvp etc. więc zdaje mi się, że odnośnie do niego, który napina sie na forum jaki on to nie jest zajebisty, jest dla mnie po prostu żałosny, bo w dupie był i gówno widział.
Co do tego, że zostałem wyjebany z servera przez brak pvp, to sam wiesz, że jedna osoba nic nie zrobi, po drugie, to jednak Wy dostawaliście wpierdol, kiedy trzeba było się popisać pvp (a nie ilością kasy lub noobcharów), no i myślę, że moje pvp jednak nie jest aż takie tragiczne. No ale nie mnie oceniać.
Jak tylko przyjdzie jakaś wojna na Morganę to chętnie tu przeniose zapewne mojego knajta, ew. zrobię sorca i chętnie zmienię Wasze zdanie na mój temat
: ))))))
btw.
Kod:
Slain at Level 171 by Ahmedsabry, Dartanien, Hunter of Dark Army, Sathoz and Vildingen.
To jest 10 osób? Drugi frag ładnie zrobiony, bo bez anti-parala ciężko jest przeżyć paralyzepusha po skosie.