Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xBardolekx
wybacz, ale w*****a mnie takie podchodzenie do sprawy. 10 cameli, 8 was + jakieś 20 noob charów + z 8 osób spoza gildii które nas biły i jawnie wam pomagały. justin na maunie~ coldo elgan, xofis i paru innych których zresztą widać na camie (przynajmniej olafa) więc chociaż chłopaki bądźcie fair ;< poza tym kto biegał na whisperze? tak z ciekawości.
|
Bardol, proszę Cię "nie rób problema tam gdzie go nie ma". Po pierwsze widząc takie a nie inne zachowanie żydów (tu Zirkov) bardzo prawdopodobne jest to, że Dizt poprosił ich o pomoc - na camie widać jak nas m wallował, a potem, uratował dupę Hunterowi~ i w tym momencie poprosiłem Zizkę, by bił w niego (Huntera) SD (czego i tak nie zrobił). Co więcej zawołałem Justina, by przyszedł Maunem, by bił noobchary - można to zauważyć po skullu, który wbił, pomijam też fakt, że wspomniane nooby podchodziły mi pod grany, dzięki czemu wbiłem 2 fragi.
Być fair wobec cameli? Sorry, ale ja nawet nie będę wyganiał ludzi, którzy przyjdą. Tak jak nam Dizt powiedział na vt - mogliście ich zabić, my ich nie wołaliśmy.
A dowiesz się kto grał Whisperem, jak powiesz kto grał na Sathozie i Varteksie.
Best regards,
Wiszu
Nie, to nie moje konto - pożyczyłem, bo jeszcze mam bana na odpoczynku