Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2005, 15:11   #21
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brave

Śpiewają, jak to źle się dzieje u nas w Polsce, ile to dresiarstwa itp. a sami do takowych należą (ktoś tam z 18L pobił dziennikarza, bo ten na niego nabluzgał i nie sądzę, żeby to był jedyny przypadek dresiarstwa w HH).
Mówicie także drodzy hip hopowcy, że to, że dresy zaczepiają ludzi to mit.
Ja pierdziele... czy wszyscy, którzy pobiją kogoś są dresami?? Osobiście nie znam rzadnego dresa, którzy słuchają hh. Za głupi są na to. Oni to tylko stachurskiego klepią i jakieś rąbanki techno.

Cytuj:
Podam pewien przykład:
3 lata temu miałem głowę ogoloną prawie na łyso, skejtowskie ciuchy itp. (choć słuchałem metalu), żaden, słownie ŻADEN metal mnie wtedy nie zaczepił, ani nie spojrzał się krzywo. Teraz mam już długie włosy, chodzę w glanach, bluzach 'metalowych', czasem w skórze i zostałem zaczepiony już kilka razy przez owych hip chłopowców.
Mieli napisane na czole "jestem hhpowcem"?? Czy wywnioskowałeś to, bo kazali ci wlosy sciąć.

Cytuj:
Poza tym w HH nie ma żadnej sztuki, co jest trudnego w recytowaniu? HHowcy nawet nie wykorzystują do granie swojej 'muzyki' żadnych instrumentów. Teksty są śpiewane dosłownie, nie pozostawiają nic do refleksji. Dla kontrastu: Metal, Rock itp. Tam instrumenty to główna siła tej muzyki.
Skoro to takie banalne czemu ty tego nie robisz i nie zgarniasz kasiorki?? I jeszcze jedno: dla mnie fakt, że tam jest "mało" muzyki oznacza plus dla hh. Bo wielu ludzi slucha Metallicy tylko dla melodii i rytmu. A hh słuchasz dla przekazu!!!! Poza tym: ja lubie bity.[/quote]

i btw: do czego przekona?? Nie masz najmniejszego prawa pzekonywać do niczego!!!!

ja cie nie przekonuje do niczego!!

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.