Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2010, 01:32   #277
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

ja mogę polecić kilka filmów, które ostatnio widziałem i które warto obejrzeć.

po 1. Człowiek, Który Gapił Się Na Kozy - przezaj isty film z McGregor'em, Clooney'em i Spacey'em. dość, że daje do myślenia to jeszcze przezabawny. chociaż nie każdego to poczucie humory może rozbawić. dziw bierze, że nie dostał żadnej nominacji do oskara.. rola Clooneya genialna.

Psychoza- wstyd, że dopiero teraz to obejrzałem.. jeżeli ktoś nie zna to pozycja obowiązkowa

Zostań - trochę zagmatwany thriller, dramat psychologiczny. bardzo dobry jeśli ktoś lubi filmy typi Przeczucie z Sandrą Bullock.

Niania W Nowym Jorku - oglądnąłem z uwagi na Scarlett, myślałem, że będzie to typowa komedia romantyczna, ale film fajnie ukazuje życie nowobogackich nowojorczyków.

Człowiek Na Linie - dokument o francuskim linoskoczku, który spacerował na linie przez 45 minut pomiędzy dwoma wieżami WTC. naprawdę warto obejrzeć.

Blow gangsterska tematyka. lata 60-70, sex, drugs, rock'n'roll. cholernie dobry film z Deepem. na podstawie prawdziwej historii.

American Gangster w podobnej tematyce co Blow. też na podstawie prawdziwej historii Franca Lucasa. jak ktoś nie oglądał to polecam
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem