Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2010, 02:06   #11
Variacjus
Użytkownik forum

Variacjus's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2009
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Variacjus
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel Pokaż post
Tak sobie myślałem ostatnio - na co liczą Ci z Polaków, co zostali w Wanted (albo i nie) i walczą przeciw nam. Czy jesteście na tyle głupi, że liczycie na grę na serwerze po tym jak Antica wygra (w tę opcję wątpię)? Czy naprawdę nienawidzicie nas aż tak, że nie ważne co z Wami stanie się dalej, najważniejsze będzie wyrzucenie nas z serwera (co też nie wchodzi w grę)? ;P

Wolicie walczyć ramię w ramię z obcymi Szwedami, przeciwko swoim starym znajomym (oczywiście mówię o niektórych ludziach). To już nawet ludzie z Antiki potrafili się zjednoczyć by walczyć z nami ;P

Oczywiście nikogo nie namawiam do niczego, bo i tak mało kto by się przydał w wojnie, tak się tylko zastanawiam z psychologicznego punktu widzenia

BTW. Pozdro dla Jacka

Z psychologicznego punktu widzenia jeśli chcąc na początku wojny zostać Neutralem, od jednego z liderów dostajesz wiadomość że: Nie pograsz se na tym serverze.
To nie bardzo rozumiem z jakiego powodu miał bym pomagać dla ludzi przez których musiałem zacząć grę na innym servie? Wydaje mi się że decyzja podjęta przez tych polaków którzy są przeciw gildi Nephilims jest trafna w tym przypadku.
Pewne jest to że "jeśli" wygrali by tą wojnę ludzie z Antici to na Azurze nie było by zbyt dużo miejsc na expienie ale za to nie wypłacę się, bo przenieść żadnej z moich postaci i tak nie mogę na inny server. To że potrafili się zjednoczyć Szwedzi świadczy tylko o tym że są dobrze zorganiowani i nie biorą tej gry zbyt do siebie, czego nie można powiedzieć o większości napalonych gówniarzy którzy mają swoje "5 min". i rzucają wyzwiskami na lewo i prawo.

Moja ODP na twojego posta Nurek oczywiście bez obrazy.
Pozdro

Yours,
Variacjus
Variacjus jest offline   Odpowiedz z Cytatem