Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2010, 16:07   #18
ansekabanse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 06 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel Pokaż post
Muszę przyznać, że zaskoczyło mnie to, że poziom postów w tym temacie nie spadł od razu na minus

Dzięki za odpowiedzi - właśnie to mnie ciekawiło, nic nie sugerowałem itd itd - to do niektórych.

Także Zuter miał rację - nie chodziło mi o osoby typu Urb i Drago, bo ich nikt u nas by nie chciał, tylko chodziło mi o osoby które mają przyjaciół i tu i tu. Część z nich się wypowiedziała, potwierdzając moje przypuszczenia, część nie - co tylko potwierdza fakt, że nie jest to aż taka prosta sytuacja (patrz: Bayter, który miotał się między jedną a drugą stroną cały czas ).

@ansekabanse

Najchujowszej sytuacji? Z tego co widzę to nasze chłopaki expią aż miło JEŚLI przegramy to oczywiście będzie lipa.. ale do totalnej porażki daleko, daleko - nie mówiąc już o tym, że praktycznie w KAŻDEJ wojnie ludzie przepowiadali nam przegraną

Pozdrawiam!
Mowiac o najchujowszej sytuacji nie mialem na mysli sytuacji obecnej (owszem expicie do momentu podpisania war mode) tylko o sytuacji ogolnej.To bylo do przewidzenia ze predzej czy pozniej wybuchnie wojna miedzy wygrana gildia a antica,a oraz fakt ze przegrany wejdzie w opozycję z anticą (mimo ze nurielski masz wiecej przyjaciol w af niz w nephilims ; ) ) Teraz to wy jestescie na celowniku,i jak przegracie to juz nie bedzie nikogo z kim bedziecie mogli stworzyc nowy sojusz.
ansekabanse jest offline   Odpowiedz z Cytatem