Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2010, 13:11   #28
Mandarke
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 02 2010
Lokacja: Mielec

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 Pokaż post
Mandarke :
No to powiedz mi teraz gdzie byl morson czy drago, kiedy chcielismy walczyc a nie grzac dupe w pztach ( chodzi mi o okres od swiat gdzies do 10 stycznia). Albo o co chodzilo w rozmowach arucarda z Morsonem? Albo jak padlo nam Vt, turcy dawali tylko vt naznaczonym przez morsona?
Ja tam nie zauważyłem, żeby gdzieś zniknęli , nowego war moda chcieli wszyscy, jednak wiesz, że w tym momencie z powodu świąt/nowego roku/potem sesji/etc mieliśmy kłopoty z frekwencją, i jakoś tak wyszło, że zdecydowaliśmy się jednak go na razie nie podpisywać, póki ludzie nie wrócą. A co do vt - tu już wina w 100% Turasów. Założyli sobie swoje i zdecydowali, że tylko Morson może zakładać konta Polakom, co poradzisz . Zresztą w ogóle uważam, że gdyby Turki nie narobiły zamieszania, to by to inaczej wyglądało.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reloop
bez posta nuriela bylo juz wiadome ze wielkie wanted nie podpisze juz warmoda. i zobaczymy co zrobi antica jak sie o tym dowie ;d
Już możecie wysyłać, tylko najlepiej od razu na miesiąc (jeśli chcesz pisać na tibii.de Azura > Kyra ), żeby znowu po tygodniu nie było tego co zawsze.

Ostatnio edytowany przez Mandarke - 11-02-2010 o 13:13.
Mandarke jest offline   Odpowiedz z Cytatem