1. Nie chcę nikogo na siłę przekonać do niczego, ja tylko wyrażam nadzieję, że zrozumiecie o co mi chodzi.
2. Czytajcie dokładniej, chodziło mi o PORZĄDNY metal, a nie o jakieś satanistyczne gówno.
3. Matek Uciekaido --> Wiesz, większośc ludzi, których widziałem jak słuchali hh byli w dresach/skejtowskich ciuchach i ogoleni na łyso. Nie mówie, że KAŻDY dres słucha hh i zaczepia ludzi, podałem Ci tylko przykład, że widziałem/sam byłem zaczepiany przez dresów słuchających hh, a jakoś NIGDY przez metala.
Pytasz czemu sam takiej muzyki nie robie? Zapewne z tego samego powodu co Ty, poza tym ja nie słucham hh i nie zamierzam go nigdy robić. A texty w stylu 'skoro to takie łatwe, to czemu tego nie robisz?' są z deka żałosne.
4. Jeśli chodzi o metal to nie mówie o darciu się tylko o normalnym Metalu w stylu Metallica, Iron Maiden itp. Poza tym nawet w tych 'drących się' zespołach ludzie grają na gitarze, perkusji.
5. Przekaz w hh? Sorry nie zauwarzyłem, w metalu owszem.
6. Nekromanta --> Z takimi textami to możesz w swoim domu wyjeżdżać. Utrzymajmy poziom dyskusji, a nie zamieniajmy tego w pyskówkę, hmm?
|