Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2010, 21:34   #311
Maldoryz
Użytkownik Forum

Maldoryz's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Belchatow

Stan: Początkujący
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Morgana
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Maldoryz ma numer GG 1329083
Domyślny

pozwole sobie zdoublowac.

Dzisiaj bylem na pierwszym takim powaznym koncercie (przynajmniej dla mnie) metalowym. Ogolnie, to nie spodziewalem sie czegos takiego =D. Wchodze, przywitalem sie z kolegami, poznalem tam pare osob. No i nareszcie rozlozyli sprzet, na poczatek chceli zagrac dla proby cos metallicy. No to ja tam z boczku stoje i sie przygladam. Tamci na slowo metal... podniesli rece w imie szatana i zaczeli rzucac ave. No dobra, to mnie jeszce tak nie zdziwilo. Zaczelo sie. Grali, grali, no to metale tam glowami napieprzaja na maxa, ja sie z deczka wstydzilem, to tylko w rytm muzyki skakalem. Jakis kultowy moment i weszli w pogo. Zawsze myslalem, ze to jest tylko skakanie z podniesionymi rekoma. Ale po tym co tam bylo... Stoje, oni tam sie na*******aja ostro, nagle podchodzi metal, lapie mnie za bara i wrzuca w sam srodek : DDDD. Nigdy tego nie zapomne, po pol godzinie sam sie na ludzi rzucalem i glowa machalem jakbym chcial rozwalic mur, cos pieknego.
Najlepsi byli ludzie, wchodza na scene, zdejmuja koszulke i zaczynaja wrzeszczec, albo ktos podchodzi i... "CZUJESZ TEN ORGAZM?!". Swietne, cos pieknego .

down@
bardzo mozliwe, ale jak dla mnie to to byla masakra

Ostatnio edytowany przez Maldoryz - 13-02-2010 o 10:15.
Maldoryz jest offline   Odpowiedz z Cytatem