Temat: Gildia Achromatize From Pacera
Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2010, 14:21   #31
ProExpert
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 09 2009

Domyślny

Hmm... Może napiszę po waszemu, abyście mnie zrozumieli.

[Tutaj wstęp w waszym stylu]. Ja piertole kurfa!
[Wstęp mam już za sobą. Teraz ocenię wasze zdjęcia.] fFaShE ZdJeMcIa nIe sOm sFfEeTaśnE. :*:*:*:* xP fFiEjE Na nIcH NóDoM. :*:*:*:* xD jórZ FfOlEm oGlOmDać JaK PaDa śNiEg nIrZ TeN FfAsH "PrO TeMaT". :*:* xD xP a tE FfAsHe aKcJe sOm z dópY. jórZ FfIeMcEj aKcJi mAm sKiLóJoMc nA SlImIe pOd cArLiN. :*:*:* :3 ^^

[Do Hadesa] cHłOpIe nIe zAkRyWaJą sIę dYsEkCją. w 95% oSoBy kTóRe mAją TeN PaPiErEk, To pO PrOsTu iDiOcI, kTóRzY Są zByT LeNiWi, AbY NaUcZyć Się PoPrAwNeJ OrToGrAfIi.

[Do wszystkich z tej gildii - wyjątek Ghorina] Nauczcie się kultury! A nie od razu "kur*ami" rzucacie jak ktoś z was skrytykuje. Zakładając ten temat powinniście liczyć się z krytyką.

[Do Crown Taifuna] Teksty typu "[...]Wara to se mozesz zrobić w mamą[...]" to szczyt tego, co potrafisz napisać? Obrażanie rodziców jest modne w podstawówce lub pierwszej gimnazjum. Nie wiem przed kim chciałeś tym zabłyszczeć. Może na wsi imponują wam takie wyrachowane teksty.

[Znów Hades]"Wy*******aj nie chcemy tutaj spamow i jakichs klutni" Po tym upadłem nie ziemię i śmiałem się 15 minut. Zamiast umieć się przyznać do zgapienia nazwy, to od razu wyzywasz i sam nawołujesz do kłótni
ProExpert jest offline   Odpowiedz z Cytatem