Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
Lubie jego wypowiedzi/teksty. Aczkolwiek czasem za duzo w nich emocji.. W tym akurat jest sporo o hipokrytach. Całkiem nieźle mu idzie, ale jednak trochę przesadza momentami.
Albertus, na jaki Ty świecie żyjesz? Od kiedy pamietam 15-18 uganiały się za starszymi od siebie. Rówiesników uważają za dzieci (nie mówię o wszystkich, sa dziewczyny które jednak patrzą obiektywnie), a starszy facet to jest taka super rzecz!!1
|
właśnie wiem , i jest to denerwujące bo pomimo tego ze wszystkie wola starszych , ja młodszej na pewno nie wezmę (rok młodsza to wszelkie maximum)
no i ze tak powiem D U P A
i denerwuje mnie w nich to ze uważają się za takie ze mogą być ze starszym chłopakiem. Przecież taka 14-15 latka nie da rady zaspokoić potrzeb seksualnych 17-18 latka , ona się położy jak kłoda i rób co chcesz... a przecież od sexu oczekuje się żeby oboje byli bierni a nie pchasz aby pchać , to samo można z gumowa lalka robić...
tak wogle to czytałem ze kobieta w wieku 38 lat ma taki popęd seksualny jak nastolatek. Wiec to powinno być na odwrót i taki 14 latek powinien się uganiać za 17/18.