Temat: Hunt for free
Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2005, 17:38   #17
Takise
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Z daleka od moderatorów

Takise ma numer GG 8019592 Takise ma login Tlenu colobot115
Smutny Tez sie troche poskarże

Po 1 raz ide se ide zaszedlem do latrni kolo Thais.Wczhodze.Ide wchodze w portal.(razem z kumplem wszedlem)No i tam:deadniete cyce,2 skrzynie(nie wiedzialem ze to quest)i typ stojacy przy scianie.i on tak: go away ,you block resp,. To ja ide z kumplem do portalu a on mi zaczol nawalac.Potem chcial 2k.(nawet sie okazalo ze to polak)Potem znowu że mój kumpel mu wlał i ma płacic 10k.Ja go olałem tak ajk mój kumpel.Po jakimś czasie odpuścił i mówił że "żal mu sie mnie zrobilo".

Teraz coś troche offtopic:Wracam se z Kazordoon, mam żółte życie patrze dwarfy na moście o 1 soldier (ja kurde pal 11lv 36/22 )To se myśle postoje poczekam ktoś przyjdzie zabije.Patrze tam jakiś typ.Ja do niego: pl? on nic.Czekam przychodzi jakis typ on mówi do tamtego żeby zabił te dwarfy bo ma duży lv itp.Na to tamten typ (Moogis lv chyba 23 royal paladyn) zaczyna mnie nawalać żeby se distance fighting nabić zabił mnie.Wypadł mi łuk i plecak w którym bylo 950gp które dostałem za spike sworda i 1 hmm. Skąd tacy ludzie na świecie?

P.S. Jakby ktoś grał na Arcanii i miał high lv to plx niech go zabije z raz bo chyba się popłacze że straciłem łuk i tyle kasy!!!!!!!!!!
Takise jest offline   Odpowiedz z Cytatem