Temat: Walentynki
Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2010, 14:19   #144
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Gz, udanego związku Dla mnie to, może nie pedofilia, ale coś jest nie tak... I żadne argumenty mnie nie przekonają, że jest inaczej. Jak jemu tak dobrze i wszyscy sa zachwyceni to nie wnikam. Ja jestem na nie.
mam podobne zdanie , później oczywiście te 3-4 lata nie robią różnicy , gdy np; ktoś ma 27 a partnerka 23-24

ale w wieku 12-20 , 3-4 lata to jest OGROMNA różnica. I dziwi mnie to ze coraz więcej moich kolegów łapie się za młode takie... dla mnie to tak samo jak powiedzmy z samochodem , możesz mieć taniego zloma i nim jeździć przy czym dużo nerwów ci pójdzie , a możesz parę lat pochodzić piechota i zbierać kasę na dobre autko (tu raczej chyba mowa o zagranicy ;D bo u nas mało kto uzbiera)

@down

Gdyby tak było jak mówisz , a dziewczyny szukały by partnera do sexu to miały by tyle ochoty itp; co my Dziewczyna ma po prostu inne priorytety (chce ciepła , miłości itp) i do tego dochodzi głupia zasada. Ze jak chlopak spal z 10 to kozak a jak laska z 10 to ku..wa

Chociaż ja osobiście bardziej szanuje te dziewczyny co spały z 10 niż żelazne dziewice i te które sztywno trzymają się zasad (misjonarska/ciemno/łóżko)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 18-02-2010 o 14:24.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem