Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
Gz, udanego związku  Dla mnie to, może nie pedofilia, ale coś jest nie tak...  I żadne argumenty mnie nie przekonają, że jest inaczej. Jak jemu tak dobrze i wszyscy sa zachwyceni to nie wnikam. Ja jestem na nie.
|
mam podobne zdanie , później oczywiście te 3-4 lata nie robią różnicy , gdy np; ktoś ma 27 a partnerka 23-24
ale w wieku 12-20 , 3-4 lata to jest OGROMNA różnica. I dziwi mnie to ze coraz więcej moich kolegów łapie się za młode takie... dla mnie to tak samo jak powiedzmy z samochodem , możesz mieć taniego zloma i nim jeździć przy czym dużo nerwów ci pójdzie , a możesz parę lat pochodzić piechota i zbierać kasę na dobre autko (tu raczej chyba mowa o zagranicy ;D bo u nas mało kto uzbiera)
@down
Gdyby tak było jak mówisz , a dziewczyny szukały by partnera do sexu to miały by tyle ochoty itp; co my

Dziewczyna ma po prostu inne priorytety (chce ciepła , miłości itp) i do tego dochodzi
głupia zasada. Ze jak chlopak spal z 10 to kozak a jak laska z 10 to ku..wa
Chociaż ja osobiście bardziej szanuje te dziewczyny co spały z 10 niż żelazne dziewice i te które sztywno trzymają się zasad (misjonarska/ciemno/łóżko)