Temat: Walentynki
Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2010, 15:53   #148
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Ehh... Różnica między 15latką a 20 latkiem jest ogromna w porównaniu do związku 20latki i 25latak. Czy trzeba naprawdę tłumaczyć DLACZEGO?

Co do tych instynktów: Celem mężczyzny jest zapłodnienie jak największej liczby kobiet. Idąc tym tropem nie można linczować mężczyzny w związku który śpi z innymi. Przecież działa według instynktów!
Tak wiem, czepiam się!

Po prostu uznaję zdrowy rozsądek i moralność. A nie tylko "instynkty" czy gadkę "w tych czasach"..
A czy jest coś złego w różnicach? Osobiście preferuję związek pełen emocji niż taki, w którym wszystko się układa. Ale taki mam charakter, może jest to moja cecha osobista. Zresztą czytałem nawet w jakiejś książce o psychologii, że małżeństwa, w których partnerzy się różnią od siebie lepiej prosperują- nie pamiętam szczegółów. Ale to tak, z innej beczki.
A jest inaczej w rzeczywistości? Nie słyszałem o zbyt wielu parach, w których partnerzy nie mieli innych związków tego typu w przeszłości. Z tym, że teraz rzadko kiedy ma się kilku partnerów naraz (cywilizacja, kultura itp.).

Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem