Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2010, 20:24   #22
RedFOg
Użytkownik Forum

RedFOg's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2008
Lokacja: -unknow-

Profesja: Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijczyk222 Pokaż post
W związku z tym ,że miałem u nich konto doszedł do mnie mail i tu cytat
"otrzymasz od nas wierzchowca Berhu Morza Śniegu" , tłumaczenie to tłumaczenie ale dla mnie brzmi to conajmniej głupio.
to znaczy że jeszcze nie widziałeś 'Baloniaków"... :F
a to przynajmniej jakoś przetłumaczyli bo w orginale jest Sea of Snow Berhu... mogli by coś orginalniejszego dać bo to jest w gift bagu na 40lvl też na 7 dni...
no i oczywiście "do wykorzystania tylko na Catchu (polski serwer)
@Beh0lder:
ty weź tu komplementów na temat M2 nie praw ("bagno"?! ja bym tu palnął wiązankę na pół strony tematu...), jak widzę komunikat rekrutacyjny BIMBROWNI na moim serwie to mi się chce płakać...

@TOPIC:
dobra niech n00bki na polski serwer idą, przynajmniej spokój będzie na unijnych... do szczęścia ino patcha naprawiającego NPC'ów brakuje...

Na moim serwie spoko ludzie, zawsze ekipa do questów się znajdzie, bluzgi raptem raz widziałem, i to w wykonaniu naszego to...
nie polecam ogarom padającym na dwarfach (a głównie tacy się załapią...) bo będziecie jak muchy padać... już widzię n00bki próbujące instancje solo robić...
Więc apel do wszystkich zamierzających grać:
JAK CHCECIE GRAĆ TO POSZLI NA POLSKI SERWER, DAJCIE INNYM GRAĆ N-O-R-M-A-L-N-I-E.
Bo nie mam zamiaru czytać non-stop "Fre akount pl0x"&"Fre itemz pl0x" na zone i world... zresztą IS jest drogi jak pieron na nasze to wam się bardziej PACC opłąci...

--- RedFOg dodał 13 minut i 19 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
Nie bardzo rozumiem, co jest w tym nowego. Polska stronka gry?

Zapisy na betę startowały w lecie 2008, do tej pory myślałem, że gierka już dawno wyciągnęła kopyta, a nie że pojawi się nowa beta....
Beta oficjalnie kończy się drugiego marca, zresztą to jest tylko hasełko bo Chapter III w drodze... 3 nowe obszary, lvl cap podniesiony do 60, nowe instancje, jeszcze więcej złomu...

Ostatnio edytowany przez RedFOg - 19-02-2010 o 20:24. Powód: Automerged Doublepost
RedFOg jest offline   Odpowiedz z Cytatem