Siemka Angelo wiesz co nie czytałem tego forum ponieważ nigdy mnie to nie interesowało.
Poza tym myślałem ze nieraz wyjaśnialiśmy sobie ta sprawę i myślałem ze jest ona zakończona ale jak widzę ty dalej nie dorosłeś i płaczesz ludziom na rożnych forach i mówisz jaki to ja jestem nie dobry i cie wykorzystałem.
Zastanawia mnie tylko dlaczego nie piszesz w żadnej z tych wersji jak ty się zachowałeś. Dlaczego nie napiszesz ze mieszkałeś u mnie przez tydzień nie płacąc za jedzenie chociaż miałeś wyprowadzić się zaraz po znalezieniu nowego mieszkania, czego tez nie robiłeś bo nie chciało ci się? Dlaczego nie napiszesz ze nie potrafiłeś zrobić sobie kanapek tylko musiała ci robić je moja Kasia?. Dlaczego nie napiszesz ze umawiałeś się z Dawidem na pewna sumę która miałeś zapłacić w zamian za mieszkanie u niego, a ty porostu wyszedłeś rano nawet się z nim nie pożegnałeś. Dlaczego nie napiszesz jakim ciężarem było rozścielanie sobie koca,to tez robiła za ciebie moja dziewczyna. Dlaczego nie napiszesz o tym jak się upiłeś za free u mnie w klubie i zanim zacząłeś wymiotować na prawo i lewo chciałeś bić tam wszystkich ochroniarzy. Pisząc o tym wszystkim wspomnij jeszcze to tym jak wysłałeś maila do Rafała z treścią jak to jak bardzo ja cie już drażnię i jak bardzo cie skrzywdziłem oraz co mnie możne spotkać jak ci nie dam kasy, a za co ja pytam? i jakie 40 lvl o czym ty chłopcze mówisz.
Wiesz co 26 marca wracam do Londynu, wiec będziesz miał okazje się ze mną rozliczyć co mam nadzieje zrobisz bo wierz mi sam bym sobie wyjaśnił z tobą co nie co.
|