Heyka Lukasz.
Jesli chcesz wypisywac cale zajscie jak sie poznalismy i co mialo miejsce to pisz dokladniej zeby wszyscy zroozumieli o co chodzi bo z wiekszoscia zeczy to sie bym nie zgodzil.
Pomijajac te fakty bo mnie one nie obchodza, napisalem dobrze z tymi lvl's bo nie chodzilo tutaj o Ciebie tylko o innego delikfenta.
Pisalem do Ciebie rozwniez kilka wiadomosci i mailem zamiar niedlugo skontaktowac sie z Toba zobaczyc czy bedziesz chcial dojsc do porozumienia. Jakbys nie wiedzial to nie tylko na Tobie expowalem.
Ciesze sie bardzo ze wracasz do Londynu z przyjemnoscia sie z Toba spotkam zeby sie rozliczyc. (I obgadac kilka spraw tak jak ty to napisales)
Jesli bierzesz wczesniejszego posta Rafala pod uwage to sie akurat pomylil co do opisywanej sytuacji.
Jak chcesz moge napisac oficjalnie ilosc lvl'i ktore wbilem na tobie, sadze ze to niema znaczenia.
Moj numer koma angielskiego wiesz gdzie znalesc. Bo pewnie ebdziesz mial nowy numer wiec daj znac jak juz przylecisz i sie ogarniesz.
Pozdrowionka
Odnosnie poprawnej pisowni juz szybciej sie wyopowiadalem na ten temat, ze jak pisalem wyszczegulniajac wszystko to byly komentaze i teraz jak wszystko olewam tez beda komentarze takze pisze tak jak mi sie podoba jesli kogos to razi to moze moje posty omijac nikogo nie zmuszam do czytania.
Yours Angelo
Ostatnio edytowany przez Bax - 20-02-2010 o 00:23.
|