@UP
no to zapraszam na serwa Macantacht, mili ludzie, fajna atmosfera, pomóc levelować mogę...
Cytuj:
już widzię n00bki próbujące instancje solo robić...
Można i tak ale to raczej wersja dla prawdziwych masochistów.
Hmmm nie był bym taki pewien bo jak się z M2 na RoMa przesiadłem (do dziś chwalę Imperatora za to... ) to na początku samemu chciałem instancje robić bo myślałem że to jak DT w M2... tera 53/23lv na jednym charze i 39/33 na drugim to człowiek troche doświadczenia ma
@TOPIC:
Trochę o grze;
Mamy kontynent Candarę, podzielony na 12 obszarów, w tym 3 początkowe.
Mamy 8 klas postaci, Warriora, Knighta, Wardena, Rouge'a, Scouta, Maga, Priesta, Druida.
2 rasy (elfy i ludzie), każda ma 2 specyficzne klasy (ludzie Knajta i kleryka, elfy Wardena i Druida).
Rozbudowany crafting (przynajmniej w porówananiu z M2 bo nie jestem aż taki głupi żeby ~40-50 zeta/miesiąc na WoWa sypać i sprawdzać co tam jest...

), przyjemne questy, instancje grupowe i rajdowe.
Regularna rozbudowa contentu, dodawanie nowych instancji i questów (w ostatnim patchu dodali czwartą epicką linię questów...)
Można tworzyć dowolne kombinacje klas w obrębie swojej rasy (czyli potworek w postaci Pirsta/Druida nie ma prawa istnieć...), każda kombinacja ma swoje specyficzne elitarne skille, do odblokowania na 15/15, 20/20, 25/25, 30/30. 35/35, 40/40, 45/45, 50/50.
IS dość zrównoważony, jeno drogi pierońsko na nasze... Niektóre itemy z IS dostajemy z gift bagów na konkretny lvl, część da się kupić za tokeny z daily questów, diamenty (waluta) można w domu aukcyjnym kupić za złoto...
PS.
Do tych zastanawiających się why ja to piszę w świetle mojego pierwszego posta:
skoro jest osobny serw dla polaczkuffff to n00by i tak tam pójdą więc klimat się za szybko nie załamie...