Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2010, 15:53   #5779
Kuraa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 12 2009

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kuraa
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angelos Pokaż post
@AxeVice
'zsciagnela' - i wszystko w tym temacie
@Wiszu
Dobry ten tekst o dziwce i alfonsie xD zapisze do notatnika , sprzyda sie na Lavio podobne scierwa ;d
@Kuraa
bylem za twoim freedom , ale dalej w moich oczach jestes nikim , zmieniales strony jak rekawiczki a potem plaszczyles sie i przepraszales za to.
@Zyga
jak twoj Zubat na pokemonworld ?
@Rony
'To po chuj piszesz...' - szybka riposta i Wiszu sie zmazal jak kreda
@Lavio
nie pisales nic co prawda tutaj , ale i tak wiedz , ze mam Cie w dupie ;d

/\
to tak dla przypomnienia , widze , ze dobrze sie bawicie bo leca teksty od skurwysynow i scierw ;d , wiec nie przeszkadzam tylko jak zwykle na tym forum - reklamuje swoj movie

http://www.youtube.com/watch?v=qD3A2oSdrTw - I hope , You will enjoy as much as...~ ( i inne teksty , ktore oczywiscie nie maja pokrycia z prawda , ale fajnie sie prezentuja xd )

Z fartem
Angelos

Angelosie jeśli ci chodzi o to ze teraz tak jakby najezdzam na wisza to zawsze to robilem bo nie uwazam go za czlowieka godnego mojego szacunku . Wystawilem posta aporpo mojej wolnosci bo akon powiedzial zebym to zrobil zeby zobaczyc czy jest szansa zebym sie wyplacil masz racje zmienialem jak rekawiczki ale mimo to ze chcalem sie teraz wyplacic to napewno nie chcialem juz nikogo j*bac na hajs ani na chary i tym podobne .

About Axe
to ze ty chciales podac mame do sadu to nie znaczy ze ja bym tak zrobil mam szacunek do swojej mamy i napewno nawet jesli by sie tak stalo nie obwinilbym ja za takie cos . ty pewnie bys postapil tak jak kiedys ktos postapil czyli uzyl krzesla , nie wiem kim jestes i szczerze nawet nie mam zamiaru cie poznac po tym jakie glupoty wypisujesz .

--- Kuraa dodał 7 minut i 33 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Ciebie na*******ali cegłami w dzieciństwie, czy płacą ci za bycie kretynem? Z tego co wiem, zostałeś wypierdolony z Morgany jak dziwka z syfilisem przez szanującego się alfonsa, więc pojawia się moje pytanie - po jakiego chuja, szmatławcze, dziwko bez szkoły, prostytutko niedomyta piszesz tutaj?

@ Kura
Bez kitu, powiedz kto cie zrobił, a pójdę i cię pomszczę... Jesteś zerem i pierdolonym noobem, który jedyne co umie to włazić innym w dupę i skamlać o cokolwiek.
I powiem jedno - moje zainteresowanie pixelami, jest wprost proporcjonalne do sumy ilorazów inteligencji twojej i twoich el0 z10mkuFF z ab teamu :*

@ Axe Vice
na .de jest

Hmm ale czy znow musimy przypominac jak ty sie znalazles w gildi przynoszac suppiles na wojne i mowiac ze zrobiles wiecej niz nie jeden na tym swiecie? Zawsze ty sie szczyciles tym i zawsze ale to zawsze gadales na temat ze pixele sa dla debili mimo ze jestes jednym z tych ktorzy dzien bez tego wytrzymac nie moga . Co do tego kto mnie zrobil , umawialismy sie ze tego typu wrzutow nie bedzie wiec odpowiem tym samym . Ciekawe gdzie twoja matka byla jak zaczales grac w pixele ? I teraz juz wiem skad to ze mieszkasz z babcia . Wybrales pixele rozumiem

A o tym co piszesz apropo ziomkow ab to jestem pewny jednego ze ci ludzie akurat sa bardziej prawdziwi niz ty i te cale flow . Nie mowie o calej gildi bo jest paru ludzi ktorzy nie poswiecili sie dla gry jak pionek zwany wiszem . A no i napisales ze jestem nobem " przyznaje sie" bo nie uzywam tak regularnie bota jak ty
Dec 08 2009, 16:58:11 CET Killed Borothinho at Level 139 ok
Character Borothinho does not exist.

Own3d by Kura .

Ostatnio edytowany przez Kuraa - 20-02-2010 o 15:57. Powód: Automerged Doublepost
Kuraa jest offline   Odpowiedz z Cytatem