Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001
Padlismy bo nie odczuwamy strachu  watpie zeby Neltharion Elvessa Rixari Dark Weest itd kupowali kase chociaz kto wie jakich Vision ma pionów 
Ale Vision-pvp 0 to jest pewne i wiele razy sie to potwierdzilo 
Wpadna calym serverem i to nazywaja pvp najlepszy byl ima jak latal po thais i "wsciekly z radosci" krzyczal na capsie HAHAH!!
Ja sie zdenerwowalem i kurnaa macie eeeeeeeeeefekt...(cwaniacko)
Feb 16 2010, 18:20:41 CET Slain at Level 120 by Alma Drax, Bzik Bruth, Dercos, Furor seba, Kalin Exoria, Lady Meros, Nymusis, Panoramix Bartolo and Tinki linki.
a po za tym Vision nie placi za to ze mnie wyrabali z serva bo kase sam od nich biore z full setow 
zarobilem 296k juz
Psyduck tez sie wkurzyles widze zreszta jak cale Vision gdy elveske rixarka wescika i neltharionka UBILISMY!!1 
A do szkoly nie chodze bo pracuje pozdro psie(duck) 
|
ej ziom ale dzieki tobie to mnie stac na wahe z samej tibi <333
--- Jety dodał 7 minut i 49 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001
Vision-gildia ktora za wszelka cene chce zarabiac na Tibii hajs w rl a gdy ktos im chce w tym przeszkodzic to pada. Zalosne
Ja tez zarabiam:
Asher Might
Feb 17 2010, 14:55:05 CET Killed at Level 87 by Furor seba, Karciany As, Nalardey and Saugoretus.
10:55 You see a yalahari armor (Arm:16, protection death +3%).
It can only be wielded properly by knights of level 80 or higher.
It weighs 70.00 oz
+G legi, bohy, mms, royal axe, crusader helmet
Mintin
Feb 17 2010, 16:47:54 CET Slain at Level 115 by Dercos, Elen Garon, Furor seba, Keepsake of furora, Nymusis, Panoramix Bartolo, Saugoretus and Szyychu.
Fabrani
Feb 17 2010, 19:43:09 CET Slain at Level 76 by Aras Alan, Elen Garon, Keepsake of furora, Saugoretus, Szyychu and Tinki linki.

|
zalosne?!...sam nie umiesz zarabiac tak co?
nie no ja rozumiem ze matce hajs dzieciaku pod*******asz...ale jak dorosniesz to zrozumiesz ze to nie takie proste sie usamodzielnic
omg...ty serio myslisz ze cos znaczysz na furo prawda?
bo na poczatku myslalem ze to prowokacja....
Ale ty chyba serio jestes taku glupi i myslisz ze jestes super i cool? no dla mnie jestes,+25% zl z allegro <33 ...chcesz zaszkodzic a pomaszasz ^^
pozatym kogz masz team jesli nawet oni odemnie kase kupuja...widac jak bardzo zarabiacie